shopping cart

empty

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta de vis pentru intreaga familie, un loc extraordinar unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat ce merita explorata in cele mai mici detalii!

rezerva cazare acum

Catalog Disneyland

dertour

Europa Park Germania

Erlebnishotel El Andaluz ****

Europa Park este al doilea parc ca marime din Europa (dupa Disneyland) si este plin de atractii, atat pentru copii, cat si pentru adulti, trenulete de diferite dimensiuni, plimbari cu masinute, autobuze, barci sau plute prin zone tematice si spectacole impresionante.

rezerva cazare acum

Parcuri de distractie

dertour

Portaventura Spania

Portaventura Spania

PortAventura este un parc de distractii tematic situat pe Costa Daurada. Este cel mai vizitat parc din Spania si al saselea parc tematic din Europa. Suprafata parcului este divizata in 5 zone: Mediterana, Polinezia, China, Mexic si Vestul Salbatic.

rezerva cazare acum

Vacante pentru familii

Catalog Destinatii Estivale

Gardaland Park Italia

Gardaland Park Italia

Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii. La Gardaland Sea Life Aquarium, vizitatorii vor fi fascinati de lumea animalelor marine.

rezerva cazare acum

Cauta > Parcuri de distractii

Server: AvigoProd04   Session: A483873F0C3439BF4A0873BD1CD58447.prod04   Release: 11.28.00.0   vom: 17.05.16