POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - DERTOUR ROMANIA
24.05.2018

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și, de asemenea, pentru interesul dumneavoastră manifestat vis-à-vis de ofertele noastre turistice. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. Respectarea reglementărilor prevăzute de legislația în vigoare în ceea ce privește confidențialitatea datelor este pentru noi o prioritate. În cele ce urmează vă informăm asupra informaților pe care le strângem și cum le gestionăm. Această notificare stabilește informații cheie privind site-ul www.dertour.ro și modul în care vor fi procesate toate datele personale pe care ni le furnizați. Pentru informații mai detaliate despre modul în care vă folosim datele precum și despre drepturile pe care le aveți privind datele dvs., citiți Politica de confidențialitate completă și Politica de cookie-uri. Pentru toate celelalte informații referitoare la serviciile noastre, consultați Termenii și condițiile noastre.

 

Dacă doriți mai multe informații despre modul în care colectăm, folosim și stocăm datele dvs. personale, ne puteți contacta în orice moment prin e-mail la service@dertour.ro, sunând la 021.327.74.77 sau scriind la Dertour Romania SRL, București, sector 3, str. Vulturilor, nr.98 A, et.7, cod postal 030857.

 

DESPRE NOI
CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI DE CE?
CINE VA PROCESA DATELE DUMNEAVOASTRĂ?
CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?
POLITICA DE COOKIES DERTOUR ROMANIA


DESPRE NOI

Site-ul www.dertour.ro. este proprietatea societatii DER Touristik Deutschland GmbH si este administrat de Dertour Romania S.R.L. care face parte din grupul DER Touristik. Dacă folosim termenul "grupul nostru", aceasta înseamnă noi și filialele noastre, compania noastră deținută și filialele sale (sau oricare dintre acestea). Termenul "serviciile noastre" se referă la serviciile noastre online și la oricare dintre celelalte produse și servicii ale noastre. Dacă utilizați oricare dintre serviciile noastre, ne vom referi la dvs cu termenii "utilizator", "vizitator", "dvs.", în această politică.

În sensul Regulamentului general privind protecția datelor 2016 (denumit în continuare Regulamantul), operatorul de date cu caracter personal pentru oricare din datele personale pe care le deținem despre dvs este Dertour România SRL, cu sediul în București, sector 3, str. Vulturilor, nr.98 A, et.7, cod postal 030857.


CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI DE CE?

Vă colectăm datele personale atunci când faceti o solicitare de rezervare, sunați la echipa de asistență pentru clienți, vă înscrieți pentru comunicările noastre de marketing, navigați pe site-ul nostru sau utilizați celelalte servicii oferite de site-ul nostru (www.dertour.ro). Datele pe care le colectăm includ detaliile pe care ni le oferiți la momentul unei solicitări de rezervare, cum ar fi numele și prenumele dvs., data de naștere, adresa de email, nr. de telefon precum și adresa de domiciliu.

Utilizăm aceste date pentru:
• a va oferi orice servicii pe care le-ați solicitat, cum ar fi rezervările conform formularului completat pe site
• a va oferi orice servicii suplimentare pe care le-ați solicitat, cum ar fi comunicările noastre de marketing
• a va oferi ajutor și așistență prin intermediul echipei noastre de asistență pentru clienți;

Conform Regulamantului, trebuie să avem un temei juridic pentru a procesa datele dvs. În majoritatea situațiilor, vom procesa datele dvs. deoarece avem un contract cu dvs., de ex. pentru a vă presta serviciile contractate sau pentru a vă oferi alte servicii pe care le-ați solicitat. De asemenea, vom folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite comunicări de vânzări și de marketing despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs.,dacă avem consimțământul dvs. explicit pentru această activitate, sau dacă sunteți un client existent, situatie în care avem un interes legitim de a comunica cu dvs. Puteți renunța oricând la comunicările de marketing de la noi trimițând un email la adresa service@dertour.ro.


CINE VA PROCESA DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către Dertour România SRL în calitate de OPERATOR (în sensul Regulamentului) și pot fi prelucrate și de alte companii din Grup care acționează conform instrucțiunilor noastre.
Putem, de asemenea, să angajăm serviciile furnizorilor externi pentru a ne ajuta să satisfacem nevoile noastre de afaceri și vă putem împărtăși datele cu acești furnizori. Acești furnizori au fost selectați după un proces riguros de evaluare și au fost aleși pentru securitatea, fiabilitatea și competența lor. Ei vor procesa datele dvs. numai în conformitate cu instrucțiunile noastre. Unii dintre acești furnizori și unele companii din grup pot avea sediul în țări din afara UE. În acest caz, transferul datelor dvs. personale către aceste țări se efectuează în conformitate cu garanțiile prevăzute de lege.


CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Nu vom păstra datele dvs. personale mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care ați furnizat aceste date cu caracter personal, cu excepția cazului în care legea permite sau cere să le păstrăm pentru o perioadă mai lungă. Perioada de păstrare variază în funcție de scopul prelucrării. De exemplu, datele colectate în timpul unei solicitări de rezervare de servicii pe www.dertour.ro urmate de achiziționarea unor servicii sunt păstrate în conformitate cu legislația fiscală română (zece ani ), în timp ce datele utilizate pentru a vă trimite comunicările noastre de marketing sunt păstrate până când solicitați dezabonarea


CARE SUNT DREPTURILE DVS CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE?

Conform Regulamentului aveți dreptul:
• să fiți informat despre datele dvs. personale pe care le procesăm, de unde provin aceste date și modul în care le folosim;
• să solicitați actualizarea, corectarea sau completarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs.;
• să retrageti consimțământul acordat pentru prelucrarea datelor dvs personale într-un anumit scop;
• să solicitați stergerea datelor dvs cu caracter personal;
• să limitați prelucrarea sau să vă opuneți prelucrării datelor dvs.;
• să solicitați să furnizăm datele personale pe care le deținem despre dvs. într-un format electronic ușor de citit sau să le transferăm direct către o terță parte desemnată de dvs, în cazul în care aceste date sunt procesate de noi cu mijloace automate și în temeiul contractului cu dvs.
Aveți posibilitatea să exercitați aceste drepturi în orice moment prin trimiterea unui e-mail la service@dertour.ro, sunând la 021.327.74.77 sau prin poșta pe adresa București, sector 3, str. Vulturilor, nr.98 A, et.7, cod postal 030857.
În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. personale a fost efectuată în mod nelegal, puteți depune o plângere la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu sediul în București, sector 1, bld. G-ral Gh. Magheru, nr. 28-30 sau prin email la anspdcp@dataprotection.ro, responsabilă de respectarea normelor privind protecția datelor cu caracter personal în România. 
Această politică de confidențialitate poate suferi modificări și completări din când în când. Dacă este posibil, vă vom informa despre orice modificare, dar vă rugăm să verificați conținutul acesteia periodic.


POLITICA DE COOKIES DERTOUR ROMANIA

www.dertour.ro folosește exclusiv cookie-uri de sesiune, care sunt șterse după ce ați părăsit site-ul. Folosim aceste informații pentru a asigura funcționalitatea tehnică a site-ului și pentru a va putea pune la dispoziție pe site-ul nostru diferite servicii. Cookie-urile de pe site-ul nostru nu colectează informații personale despre dvs. - nici date de log-in, nici alte informații personale nu vor fi salvate sau reutilizate. 

Ce sunt cookie-urile?
Un cookie este un fișier text, care fie este stocat temporar în computer ("session cookie") și șters atunci când închideti browser-ul, fie rămâne stocat pe hard disk ("permanent cookie"). Cookie-urile nu sunt folosite pentru a executa programe sau pentru a încărca viruși pe computerul dvs. Cookie-ul vă este alocat exclusiv dvs. sau calculatorului dvs. și poate fi citit numai de către un server web al domeniului, care a creat acest cookie. O dată aplicat un cookie aveți posibilitatea de a îl șterge oricând, accesând meniul browser-ului Dvs. de internet sau să ștergeți cookie-urile de pe unitatea hard disk. Pentru detalii consultați meniul Help al browser-ului de internet.

Utilizarea site-ul nostru, fără cookie-uri. Desigur, puteți folosi site-ul nostru și fără a face uz de cookie-uri. Puteți face acest lucru refuzând cookie-urile permanente,  activând în setările browserului dvs. de  internet opțiunea de a respinge cookie-urile sau puteți decide la fiecare interogare în parte privitoare la acceptul de a utiliza cookie-ul. Setările necesare pot fi activate  în meniul browser-ului dvs. de internet. Pentru detalii consultați meniul Help al browser-ului de internet. Este important de știut că respingerea cookie-urilor poate afecta funcționalitatea optimă a site-ul nostru.