Contact
 • Rio de Janeiro_1

  Circuit Brazilia Argentina 2020

  02 martie - 12 martie 2020 (08 nopți / 11 zile)

Circuit Brazilia - Argentina 2020
  Rio de Janeiro - Iguazu - Salta - Valea Humahuaca - Buenos Aires

Dertour vă invită într-un program inedit creat din pasiune pentru călătorii, un program în care veți descoperi destinații fascinante. Însă, nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, convingeți-vă singuri de aceste frumuseți inedite! Veniți cu noi într-un circuit în Brazilia și Argentina!

Rio de Janeiro - Iguazu - Salta - Valea Humahuaca - Buenos Aires

Perioada: 02 martie - 12 martie 2020 

Durata: 08 nopți / 11 zile

 
STOP SALES

(Toate locurile au fost rezervate)

Desfășurarea itinerarului

ZIUA 1 

02 Martie 2020

Plecare din București

Te vei întâlni cu însoțitorul de grup pe aeroportul Henri Coandă din București și te vei îmbarca pentru zborul internațional.

ZIUA 2 

03 Martie 2020

Sosire în Rio de Janeiro

La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro vei fi întâmpinat de reprezentantul local, după care vei fi transferat la hotel.

ZIUA 3 

04 Martie 2020

Rio de Janeiro

Vei vizită cea mai importantă atracție din Rio de Janeiro - Statuia lui Iisus Hristos de pe Muntele Corcovado. Înainte de a urca pe muntele Corcovado, vei vizita Parcul Național Tijuca. În continuare vei face o plimbare în centrul istoric al orașului (Santa Teresa) mergând pe vechile alei pavate din piatră. Excursia se va încheia cu o plimbare cu telecabina până pe celebrul munte Sugar Loaf; de aici vei putea admira Golful Guanabara și panorama orașului.

 Mese - Mic dejun

ZIUA 4 

05 Martie 2020

Rio de Janeiro - Iguazu

Ți se va asigura transferul la aeroportul din Rio de Janeiro.

Zbor intern Rio de Janeiro - Iguazu.
La sosirea pe aeroportul din Iguazu vei fi transferat la hotel. Vei explora partea braziliană a cascadelor Iguassu într-un tur de jumătate de zi. Vei avea o priveliște deosebită asupra întregului complex de cascade; pe mal există mai multe puncte amenajate în care sunt punți ce duc până aproape sub cascade, cel mai spectaculos fenomen sunt curcubeiele.

Mese - Mic dejun

ZIUA 5 

06 Martie 2020

Iguazu

Vei explora partea argentiniană a cascadelor Iguazu. Principala cascadă, Devil Throat, are aproape 80 m înălțime și este cea mai spectaculoasă dintre cascade. Există două circuite de vizitare, circuitul superior care duce deasupra cascadelor și cel inferior care duce sub cascade.

Mese - Mic dejun

ZIUA 6 

07 Martie 2020

Iguazu - Salta

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Iguazu.
Zbor intern Iguazu - Salta.
La sosire pe aeroportul din Salta vei fi întâmpinat de reprezentantul local și condus la hotelul în care vei fi cazat.

 Mese - Mic dejun

ZIUA 7

08 Martie 2020

Salta - Valea Humahuaca - Salta

Aflat în Patrimoniul UNESCO din 2003, Canionul Humahuaca urmărește linia unei rute culturale majore, Camino Inca, de-a lungul văii Rio Grande, de la deșerticul platou andin până la confluența cu Rio Leone, 150 km către sud. Traseul a fost folosit că rută importantă pentru transportul vânătului, încă de acum 10.000 de ani și dezvăluie vestigiile culturilor indigene (că și Puca Pucara de Tilcara, o fortificație din piatră, în vârful unui munte) din cele mai vechi timpuri și până la faimoșii incași în secolele XV - XVI. Vei face trekking timp de 3 ore și te vei bucura de spectaculoasele peisaje deșertice de aici.

 

 Mese - Mic dejun

 

 

ZIUA 8

09 Martie 2020

Salta - Buenos Aires

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Buenos Aires. Zbor intern Salta - Buenos Aires. La sosire pe aeroportul din Buenos Aires, vei fi întâmpinat de reprezentantul local și vei fi transferat la hotel.

Mese - Mic dejun


ZIUA 9

10 Martie 2020

Buenos Aires

Astăzi îți vei putea petrece timpul așa cum dorești, relaxându-te sau plimbându-te pe străzile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta și San Telmo sau Palermo ale unui oraș cu tradiții și o atmosferă de epoca.
Seara în jurul orei 19:30 transfer la Restaurantul LA VENTANA unde vei asista la un tango show și vei participa la o cină în stil tradițional argentinian.

 

Mese - Mic dejun, Cină

ZIUA 10

11 Martie 2020

Plecare din Buenos Aires

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Buenos Aires.

ZIUA 11

12 Martie 2020

Sosire în București

Servicii și conditii

Servicii incluse


 • Bilet de avion pentru zbor internațional București - Rio de Janeiro, Buenos Aires - București;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Rio de Janeiro - Iguazu;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Iguazu - Saltă;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Saltă - Buenos Aires;
 • Cazare 8 nopți la hotelurile menționate, în tipul de camere specificat;
 • Mesele menționate în program: 8 zile cu Mic dejun, 1 zi cu Cină;
 • Toate tururile și transferurile în conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile și transferurile incluse;
 • Însoțitor de grup;
 • Bacșiș ghizi locali și șoferi;
 • Asigurarea complexă de călătorie;
 • Serviciu telefonic de urgențe 24/7;
 • Transportul se va face cu autocar privat.
  •  Early check-in, late check-out;
 • 60% la confirmarea rezervării;
 • 40% cu 60 de zile înainte de plecare;

 • Tariful nu este returnabil. În cazul anulării, indiferent de perioadă, penalizarea este 100% din suma achitată;

La ce sa te aștepți în Brazilia
 
Brazilia este o destinație ce poate fi abordată în tot timpul anului, evident țînând cont și de dorințele turistului. Climă Braziliei diferă la nord la sud: de la climatul tropical din nordul țării până la cel temperat din sud, cu variații sezoniere nesesizabile în zona climatului tropical, dar notabile în zonele temperate unde temperaturile nu depășesc totuși maxime de 38° - 40°C.
Din cauza efectelor cumulate a mai multor factori, cum ar fi relieful, întinderea teritorială și mai ales dinamică maselor de aer, climă Braziliei este extrem de diversificată. Vânturile influențează atât temperaturile cât și precipitațiile, generând diferențe climatice de nivel regional. Interferențele maselor de aer au loc cel mai frecvent între masă ecuatorială (continentală și oceanică), cea tropicală (continentală și oceanică) și cea polară oceanică.
Precipitațiile diferă foarte mult în funcție de zona. În mare parte nivelurile precipitațiilor se situează între 1.000-1.500 mm/an în perioada decembrie - aprilie în zonele situate la sud de ecuator. În zona Amazonului, media anuală a precipitațiilor este de peste 2.000 mm/an, trecând de 3.000 mm/an în zonele din vestul Amazonului (Belem). Deși zonele amazoniene sunt prin excelență umede, anual, în funcție de locație și de poziționarea nord - sud raportată la ecuator, se întâlnesc perioade cuprinse între 3 și 5 luni când precipitațiile sunt absente.
Zona de nord est a Braziliei este aridă; în perioada mai - noiembrie temperaturile cresc frecvent peste 38° C, precipitațiile sunt rare, fiind caracterizată că semidesertica (sertao). Zona de centru spre vest are o medie a precipitațiilor de 1.500 - 2.000 mm/an dar și o pronunțată perioada uscată. Zonele de sud și sud estice au precipitații moderate și un sezon uscat distinct.
Deși climă braziliană este variată, în linii mari este relativ stabilă, teritoriul brazilian nefind afectat de catastrofe meteorologice care au loc o frecvența relativ redusă. Notabil este ciclonul Catarina care a cauzat în anul 2004 dezastre și pierderi semnificative în regiuni din Rio Grande do Sul și Santa Catarina.
Cea mai ridicată temperatura înregistrată în Brazilia a fost de 44,7°C în Bom Jesus (Piaui), la dată de 21 noiembrie 2005 iar cea mai scăzută temperatura a fost de -17,8°C în Urubici (Santa Catarina) înregistrată la dată de 29 iunie 1996.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro se poate vizită tot timpul anului. Climă este temperat – oceanică, iar curenții sunt ceva mai puternici în apropierea țărmurilor. Temperaturile variază puțîn pe parcusul anului. Lunile cu cele mai puține precipitații sunt lunile mai – august, dar și cu cele mai mici temperaturi, 24 – 25ᵒ Celsius. Temperature apei se situează în jurul valorii de 22- 23ᵒ Celsius. În restul anului temperaturile ajung la valori de 35 – 38 ᵒ Celsius, dar și precipitațiile cresc în intensitate.

 

Cascadele Iguassu

Se pot vizită tot timpul anului. Zonele de sud și sud estice au precipitații moderate și un sezon uscat distinct. Lunile cu cele mai puține precipitații dar și cu cele mai scăzute temperaturi sunt iunie- august, când temperaturile nu depășesc 23 – 24ᵒ Celsius, cu precipitații ce variază de la 95 mm la 145 mm iar lunile de vara sunt și cele mai ploiase, 160 mm – 200 mm, perioada noiembrie – martie când temperaturile depășesc 30 – 31ᵒ Celsius.

 

Amazon

În zona Amazonului, media anuală a precipitațiilor este de peste 2.000 mm/an, trecând de 3.000 mm/an în zonele din vestul Amazonului (Belem). Deși zonele amazoniene sunt prin excelență umede, anual, în funcție de locație și de poziționarea nord - sud raportată la ecuator, se întâlnesc perioade cuprinse între 3 și 5 luni când precipitațiile sunt absente. Acesta perioada este din iunie până în octombrie. Aici temperaturile nu variază foarte mult de-a lungul anului, temperaturile mențînându-se în jurul valorii de 30° Celsius.

 

Rio de Janeiro - Iguazu - Salta - Valea Humahuaca - Buenos Aires

Perioada: 02 martie - 12 martie 2020

Durata: 08 nopți / 11 zile

 
STOP SALES

(Toate locurile au fost rezervate)

Toate campurile sunt obligatorii.
Intra in cont
Logheaza-te cat mai usor:
Beneficiile Contului meu:
 • Vizualizezi statusul ultimei comenzi
 • Istoricul comenzilor tale
 • Poti completa preferintele tale pentru vacante
 • Poti descarca documentele de calatorie si cele de facturare
 • Iti poti modifica datele de facturare
Cont nou
Logheaza-te cat mai usor:
Inregistrandu-te vei avea acces la sectiunea Contul meu:
 • Vizualizezi statusul ultimei comenzi
 • Istoricul comenzilor tale
 • Poti completa preferintele tale pentru vacante
 • Poti descarca documentele de calatorie si cele de facturare
 • Iti poti modifica datele de facturare
Ai uitat parola?
Pentru a primi o noua parola, te rugam sa introduci adresa de e-mail cu care a fost creat contul tau.
La adresa mentionata a fost trimis un email cu instructiunile de resetare a parolei
Important!
Veti primi un email cu instructiuni pentru resetarea parolei. Verificati cu atentie causa de email, inclusiv in dosarele Spam / Junk
Cont agentii
Bine ai venit in lumea TUI TravelCenter.
Suntem bucurosi sa te avem alaturi ca partener si nerabdatori de a planifica vacantele clientilor nostri comuni.
Nu ai cont?
In cazul in care nu esti inca partenerul nostru, te rugam iei legatura cu unul dintre reprezentantii companiei noastre.
Datele noastre de contact sunt:
SUS