Contact
 • georgia

  Circuit Georgia 2020

  06 - 16 septembrie 2020

  (9 nopți / 11 zile)

Circuit Georgia - Septembrie 2020

Dertour vă invită într-un program inedit creat din pasiune pentru călătorii, un program în care veți descoperi destinații fascinante. Însă, nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, convingeți-vă singuri de aceste frumuseți inedite! Veniți cu noi într-un circuit în Georgia!

Tbilisi - Mtskheta - Kazbegi - Gudauri - Gori - Borjomi – Bakuriani - Vardzia – Akhalkalaki – Tbilisi - Sighnaghi - Nekresi - Gremi - Tbilisi

Perioada: 06 septembrie - 16 septembrie 2020 

Durata: 9 nopți / 11 zile

 
1.290 €

/ persoană, loc în cameră dublă

Desfășurarea itinerarului

Tbilisi1

ZIUA 1 

06 Septembrie 2020

București - Tbilisi

Te vei întâlni cu însoțitorul de grup la aeroport și te vei îmbarca pentru zborul internațional. La sosirea în Tbilisi, ți se va asigura transferul la hotel.
Vei face un tur de oraș al capitalei Georgiei, tur în care vei vizita cele mai importante atracții turistice. Tbilisi are o istorie de 1500 de ani, iar înființarea sa este legată de faimoasele băi din Tbilisi - izvoare naturale cu sulf - zona băilor fiind astăzi inima orașului vechi Tbilisi. Pe durata turului vei vizita aceaste faimoase băi și, de asemenea, biserica Metekhi. De pe acest platou poți vedea biserici georgiene, armeene și catolice, precum și Sinagoga Evreilor și Moscheea Musulmană, simbolul toleranței georgiene. Vei admira, de asemenea, cetatea Narikala, cu cea mai veche biserică din Tbilisi - Anchiskhati. În vecitatea bisericii se află cea mai veche cafenea din Tbilisi - cafeneaua Gabriadze, denumită după faimosul regizor georgian Rezo Gabriadze. De asemenea, vei ajunge și pe bulevardul principal din Tbilisi - Rustaveli, impresionant prin clădirile sale ce ilustrează aproape toate tipurile de arhitectură europeană din secolul al XIX-lea.

Masă inclusă: Mic dejun

Ananuri

ZIUA 2 

07 Septembrie 2020

Tbilisi - Mtskheta - Kazbegi - Gudauri

Transfer din Tbilisi către Gudauri. Pe traseu vei face mai multe vizite. Vei vizita orașul Mtskheta, centrul cultural și religios al Georgiei și unul dintre cele mai vechi orașe ale țării. Aici vei avea admira Biserica Jvari, o bijuterie arhitecturală din perioada medievală (secolele VI-VII) și Catedrala Svetitskhoveli, impresionantul lăcăș de cult ce găzduiește mantia cu care se presupune ca a fost îmbrăcat Iisus în timpul crucificării. Vei vizita Complexul Arhitectural Ananuri, reședința nobililor din regiunea Argveti. Complexul este format din turnuri și biserici datând din secolele XVI-XVII și oferă o panoramă superbă asupra Lacului de acumulare Jinvali. Vei străbate o trecătoare aflată la 2.379 m unde vei opri la un izvor de apă minerală, după care vei continua călătoria spre Kazbegi, un mic orășel ce oferă vederi spectaculoase ale Masivului Kazbek (5.033 m), al șaptelea vârf al Munților Caucaz. Vei urca apoi la bordul unor autovehicule 4x4 până la Biserica Sfintei Treimi Gergeti, aflată la 2.170 m altitudine.
 
Masă inclusă: Mic dejun
Uplistsikhe

ZIUA 3 

08 Septembrie 2020

Gudauri - Gori - Borjomi - Bakuriani

Vei fi transferat spre Bakuriani, iar pe drum vei vizita câteva obiective turistice importante. Vei vizita Uplistsikhe, oraș construit în stâncă ce datează din perioada elenistică. Situat pe malul stâng al Răului Mtkvari acesta este remarcabil prin stilurile sale diferite inspirate de coexistența creștinismului cu alte culte. În continuare vei vizita Parcul Central din orașul Borjomi. Parcul datează din anul 1850, iar aici se află vechea sursă de apă a orașului, Izvoarele Ecaterina.

 

Masă inclusă: Mic dejun

Bakuriani

ZIUA 4 

09 Septembrie 2020

Bakuriani

Astăzi vei avea o zi liberă în fermecătorul orășel Bakuriani. Poți opta pentru activități în aer liber precum: hiking, plimbare cu bicicleta sau echitație.

Masă inclusă: Mic dejun
Vardzia

ZIUA 5 

10 Septembrie 2020

Bakuriani - Vardzia - Akhalkalaki

Astăzi vei călători spre sudul Georgiei, în Vardzia, aproape de granița cu Turcia, iar mai apoi vei ajunge în Akhalkalaki, la 18 km de Vardzia, unde te vei caza.Vei vizita orașul-peștera Vardzia ce datează din secolele XII-XIII. Vardzia avea rol de protecție a granițelor de sud. În cazul unui atac, mănăstirea orașului se tranforma în fortăreață, unde se puteau adăposti 20.000 de oameni. Complexul este format din nici mai mult nici mai puțin de 600 de încăperi încastrate in piatră, cu diferite funcții: case, biserici, băi publice, etc, ce se întind de-a lungul a 800 m pe versantul muntelui și au o adâncime de 50 m (8 nivele).

Masă inclusă: Mic dejun

Lacul Testoaselor

ZIUA 6 

11 Septembrie 2020

Akhalkalaki - Tbilisi

Te vei îndrepta spre capitala georgiana, Tbilisi. Vei merge la Lacul Kus Tba (în georgiană numele însemnând Lacul Broaștelor Testoase), aflat la o altitudine de 700 m.

 
Masă inclusă: Mic dejun
Kakheti-Sighnaghi

ZIUA 7

12 Septembrie 2020

Tbilisi - Sighnaghi

Vei fi transferat către regiunea Kakheti, zona în care se produce renumitul vin georgian, iar la final vei ajunge în Sighnaghi, un oraș absolut fermecător, cu o istorie bogată și o moștenire culturală consistentă. Cu străduțe pavate și înguste, case vechi restaurate, orașul are un aer romantic deosebit. Vei face o primă vizită la cramale Kakhetian, unde vei afla procesul de fabricație și vei degusta diverse sortimente de vin local. Mai apoi vei opri și la cramele Dugladze. Vei vizita în continuare Mănăstirea Bodbe unde, conform legendei, este înmormântat Sfântul Nino, cel care a convertit Georgia la creștinism în secolul al IV-lea. Din 1889 Bodbe funcționează ca mănăstire de maici, conform decretului țarului rus, Alexandru al III-lea.

 

Masă inclusă: Mic dejun
 

Manastirea Gremi

 

ZIUA 8

13 Septembrie 2020

Sighnaghi - Nekresi - Gremi - Tbilisi

Astăzi vei călători spre Tbilisi, iar pe drum vei face câteva opriri și vizite. Vei vizita complexul de mănăstiri de la Nekresi, Fortăreața Gremi - un monument arhitectural din secolul al XVI-lea. Complexul Bisericii este alcătuit din Biserica Arhanghelilor Mihail și Gabriel, un castel cu trei etaje, o clopotniță și o cramă de vin (marani). Este înconjurat de un zid securizat de embrasuri, turnulețe și turnuri.


Masă inclusă:
Mic dejun

Tbilisi2

ZILELE 9 -10

14 - 15 Septembrie 2020

Tbilisi

Vei avea aceste zile libere în Tbilisi.

Te poți relaxa, poți explora în voie orașul sau poți alege o excursie opțională în Kutaisi, unde vei vizita Mănăstirea Gelati, construită în secolul al XII-lea, Manasitrea Motsameta sau Manasitrea Martirilor, care a fost construită în numele celor care și-au dat viața luptând împotriva islamului în Georgia. Tot în cadrul acestei excursii vei putea vizita Peștera Sataplia, unde urmele fosilizate ale dinozaurilor stau mărturie existenței acestora aici în perioada Mezozoică.

Masă inclusă: Mic dejun

Plecare

16 Septembrie 2020

Plecare din Tbilisi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Tbilisi.

 

Masă inclusă: Mic dejun

Servicii și conditii

Servicii incluse

• Bilet de avion pentru zbor internațional București - Tbilisi - București;
• Cazare 9 nopți la hotelurile menționate, în tipul de camere specificat;
• Mesele menționate în program: 11 Mic dejun;
• Toate tururile și transferurile în conformitate cu itinerarul;
• Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program;
• Ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile și transferurile incluse;
• Însoțitor de grup;
• Bacșiș ghizi locali și șoferi;
• Asigurarea complexă de călătorie;
• Serviciu telefonic de urgențe 24/7;
• Transportul se va face cu autocar privat.

 •  Early check-in, late check-out;
• La confirmarea rezervării: 30%
• cu 90 de zile înainte de plecare: 30%
• cu 60 de zile înainte de plecare: 40%

• 30% din momentul rezervării
• cu 90 de zile înainte de plecare: 30%
• cu 60 de zile înainte de plecare: 40%

Viză

Începând cu 1 septembrie 2014, cetățenii români pot intra pe teritoriul Georgiei, fără viză, pentru o perioadă maximă de 90 de zile, în decurs de șase luni.

Nume: Republica Georgia

Capitală: Tbilisi

Așezare: Stat în regiunea Caucazului, situat între Asia și Europa

Moneda: Lari - GEL

Fus orar: UTC +4 

 

Tbilisi - Mtskheta - Kazbegi - Gudauri - Gori - Borjomi – Bakuriani - Vardzia – Akhalkalaki – Tbilisi - Sighnaghi - Nekresi - Gremi - Tbilisi

Perioada: 06 septembrie - 16 septembrie 2020 

Durata: 9 nopți / 11 zile

 
1.290 €

/ persoană, loc în cameră dublă

Toate campurile sunt obligatorii.
Intra in cont
Logheaza-te cat mai usor:
Beneficiile Contului meu:
 • Vizualizezi statusul ultimei comenzi
 • Istoricul comenzilor tale
 • Poti completa preferintele tale pentru vacante
 • Poti descarca documentele de calatorie si cele de facturare
 • Iti poti modifica datele de facturare
Cont nou
Logheaza-te cat mai usor:
Inregistrandu-te vei avea acces la sectiunea Contul meu:
 • Vizualizezi statusul ultimei comenzi
 • Istoricul comenzilor tale
 • Poti completa preferintele tale pentru vacante
 • Poti descarca documentele de calatorie si cele de facturare
 • Iti poti modifica datele de facturare
Ai uitat parola?
Pentru a primi o noua parola, te rugam sa introduci adresa de e-mail cu care a fost creat contul tau.
La adresa mentionata a fost trimis un email cu instructiunile de resetare a parolei
Important!
Veti primi un email cu instructiuni pentru resetarea parolei. Verificati cu atentie causa de email, inclusiv in dosarele Spam / Junk
Cont agentii
Bine ai venit in lumea TUI TravelCenter.
Suntem bucurosi sa te avem alaturi ca partener si nerabdatori de a planifica vacantele clientilor nostri comuni.
Nu ai cont?
In cazul in care nu esti inca partenerul nostru, te rugam iei legatura cu unul dintre reprezentantii companiei noastre.
Datele noastre de contact sunt:
SUS