Fiji

Vacanta perfecta in Fiji

Fiji este un stat insular din Oceanul Pacific de Sud, constituit dintr-un arhipelag alcatuit din peste 330 de insule, dintre care aproximativ 110 sunt locuite.

Principalul aeroport din Fiji este Aeroportul International Nadi, situat la aproximativ 9km de centrul orasului Nadi.

Insulele Fiji pot fi descrise ca fiind un teren imens de paduri tropicale, plantatii de nuca de cocos, plaje cu nisip fin si ape de un albastru perfect. Toate aceste elemente atrag anual milioane de turistii din toate colturile lumii.

Cele mai vizitate insule din Fiji sunt Insulele Mamanuca, Coasta de Corali, Insula Denarau, Insula Viti Levu si Insula Vanua Levu.

Insulele Viti Levu si Vanua Levu sunt cele mai mari din arhipelag.

Suva este cel mai mare oras din Republica Fiji si capitala acestui stat. Aici se gasesc piete si magazine de unde turistii pot cumpara suveniruri si produse de artizanat traditionale, fructe exotice si mancaruri deosebite. Muzeul National si Gradinile Thurston sunt 2 obiective ce merita vizitate.

Nadi este un orasel micut, are un farmec aparte si cateva magazine pentru doritorii de shopping si suveniruri.

Principala activitate a localnicilor este exploatarea trestiei de zahar. Turistii se pot aventura pe potecile rurale, unde pot intalni la tot pasul ferme in care se cultiva trestia de zahar.

Insula Fiji se bucura de o cultura bogata – mixul de influente indiene, chineze, europene si indigene contureaza frumusetea acestei destinatii.

In bucataria traditionala din Fiji se folosesc legumele, fructele, pestele, fructele de mare si condimentele de inspiratie indiana. De asemenea, in preparatele locale se regasesc si influente europene si chineze.

Fiji este o destinatie potrivita pentru plimbari cu caiacul, snorkeling, scuba diving, surfing si navigare pe ocean. Insulitele cu relief montan ofera turistilor posibilitatea de a se aventura in drumetii pe poteci si carari trasate prin padure.

Viata de noapte este caracterizata de petrecerile pe plaja, cine romantice, seri de teatru, muzica si film.

Insula Fiji are un climat tropical maritim, cu vreme frumoasa si calda pe tot parcursul anului. Sezonul cald incepe in luna noiembrie si dureaza pana in luna aprilie, in vreme ce sezonul rece dureaza din luna mai pana in octombrie.
Pic 1 Fiji
Pic 2 Fiji
Pic 3 Fiji
Informatii esentiale pentru un sejur in Fiji
Viza si pasaport

Harta - Fiji


Cazare la cele mai bune hoteluri - Fiji

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.