Vacanta perfecta in Tigaki

Tigaki, situat în partea de nordica a insulei Kos, este o statiune unde predomina linistea si relaxarea. Mult timp frecventata de localnici, este una dintre cele mai cautate destinatii din Kos, mai ales ca peisajul natural este unul calm, cu foarte multa verdeata si flori colorate care infrumuseteaza locurile

Nu poti sa nu ramai impresionat plajele cu nisip fin si alb, care sunt scaldate de apele cristaline ale Marii Egee si care se intind pe cativa kilometri. Apa cu adancimi mici este ideala pentru familiile cu copii mici sau pentru cei care nu exceleaza la capitolul inot. Din unele zone, se poate vedea chiar tarmul Turciei.

Iubitorii de windsurfing vor fi absout incantati de acest loc pentru ca valurile mari sunt ideale pentru cei carora le place acest spot. Cei aflati inca la inceput pot sa invete fiindca pe plaja sunt multe centre de pregatire

Aflat sub semnul linistii depline, nici viata de noapte nu este foarte vibranta in Tigaki. Cu toate acestea, exista si cateva baruri si cluburi unde puteti petrece o seara placuta.

Lasa copiii sa intre in apa cat vor, chiar daca sunt mici: este foarte putin adanca la mal si de un albastru ireal;

O adevarata laguna vei descoperi la ”Alikes”, cea mai renumita atractie naturala din zona; lacul cu apa sarata are o frumusete unica, aparte.

Daca esti curios cum arata un sat de munte grecesc, poti face o vizita la Zipari, Asfendiou, Pili sau Palio Pili.

Harta - Tigaki


Cazare la cele mai bune hoteluri - Tigaki

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.