Wadduwa

Vacanta perfecta in Wadduwa

Daca iti place sa iesi seara in restaurante si baruri, atunci Wadduwa nu este cea mai potrivita statiune pentru tine. Plajele intinse cu nisip auriu de pe coasta de sud-vest a insulei Sri Lanka si frumusetea luxurianta a plantatiilor de cocotieri alcatuiesc imaginea unui loc de poveste exotic, nedescoperit, dar perfect pentru cel care cauta o vacanta linistita in acest colt de lume.

Turistii il prefera tocmai pentru aerul sau linistit – indeosebi cei care fug de statiunile foarte aglomerate. Ritmul lent al vietii de zi cu zi se pastreaza si dupa lasarea serii; un adevarat refugiu de vacanta.

Nu-l considera insa un loc izolat: in Wadduwa exista cateva restaurante si baruri rasfirate si perfect integrate in farmecul acestui oras-statiune de la malul marii, iar micutele magazine de suveniruri si bijuterii au preturi care le concureaza cu succes pe cele de pe continent. Mastile traditionale, din lemn sculptat si pictat, sunt la mare cautare.

Crezi ca ai calatorit mult si ai vazut cum arata luxul si bogatia in intreaga lume? Iti garantam ca in acest colt de lume vei gasi ceva nou si interesant.

Apele Wadduwei sunt ideale pentru practicarea sporturilor nautice, in special a windsurfingului, asa cum plajele aurii indeamna la o partida de volei.

Daca iti place sa fotografiezi, ia trenul din Wadduwa care circula de-a lungul coastei: vei fi impresionat de imaginile de reclama care ti se vor derula prin fata.

Harta - Wadduwa


Cazare la cele mai bune hoteluri - Wadduwa

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.