Bahamas

Vezi ce are Bahamas de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Bahamas

Vacanta perfecta in Bahamas

Plaje perlate, ape limpezi de culoarea smaraldului si locatii luxoase veti gasi pe toate insulele arhipelagului, desi fiecare insula are personalitatea ei: unele au vegetatii luxuriante, alte sunt calcaroase sau acoperite cu paduri de pini. Alegeti ce va place!

Cazare la cele mai bune hoteluri din Bahamas

Spui Bahamas, spui cocktail pe plaja, iar barul Blue Bee din Abacos este una dintre cele mai celebre locatii ale arhipelagului.

Terase, cazinouri, viata de noapte si shopping fara taxe veti gasi la Nassau, capitala Bahamasului. Si la doi pasi de ea – Insula Paradisului, unde totul pare ireal: plaje si hoteluri luxoase, iahturi, sporturi acvatice si terenuri de golf. Cum sa ii rezisti acestei insule?

Special pentru turistii in cautare de lux exista insula privata ”Sandals Cay”, unde vor gasi gradini precum cea de la Versailles si apartamente din categoria ”somptuous+”.

Nicaieri nu veti gasi recifuri de corali mai frumosi ca in Bahamas. In Andros, printre corali si lagune albastre, veti intelege ce inseamna cu adevarat o escapada romantica intr-un paradis natural, salbatic.
Pic 1 Bahamas
Pic 2 Bahamas
Pic 3 Bahamas
Informatii esentiale pentru un sejur in Bahamas
Viza si pasapoarte

Harta - Bahamas


Cazare la cele mai bune hoteluri - Bahamas

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.