Vacanta in Zanzibar

Vezi ce are Zanzibar de oferit

Concediu in Zanzibar

Zanzibar este un arhipelag din largul coastelor Tanzaniei, format din 2 insule principale (Unguja si Pemba) si alte aproximativ 51 insule micute.

Plajele cu nisip alb care se pierd in apele cu reflexii de safir ale Oceanului Indian, sunt prezente in toate zonele arhipelagului. Din punct de vedere gastronomic.

Zanzibar este faimos in lume pentru plantatiile imense de mirodenii – de la piper, ghimbir, lemon grass, pana la vanilie, scortisoara, nucsoara si cuisoare; de asemenea, fructele de mare proaspete (homari, creveti, catacatita, crabi, calamari) sunt la fel de apreciate. Nuca de cocos este si ea des intalnita in multe dintre preparatele traditionale zonei.

Expresia “hakuna matata” este des intalnita in aceasta regiune, si inseamna “nici o problema”.
Rezervatia naturala Padurea Jozani, Padurea de mangrove, Stone Town (vechea capitala a Sultanului), precum si Insula Changuu (Insula Inchisorii) unde exista o colonie de broaste testoase uriase sunt doar cateva dintre atractiile din regiune.

Destinatia va ofera posibilitatea practicarii a numeroase sporturi nautice, printre care snorkeling, caiac, windsurfing, schi nautic si sailing; scufundarile sunt punctul forte al Zanzibarului – aici existand numerose specii de pesti exotici, delfini si corali. De asemenea, o alta experienta pe care o puteti incerca este inotul cu delfinii.
Cea mai buna perioada de calatorie este intre lunile iunie-octombrie.
Zanzibar - Plaja
Zanzibar - Plaja 2
Zanzibar - Plaja 3
Informatii esentiale pentru un sejur in Tanzania
Viza si pasaport

Harta - Zanzibar

Cazare la cele mai bune hoteluri - Zanzibar