Business Travel

Hai cu noi in vacanta

DERTOUR Romania va ajuta sa economisiti bani in zona de business travel
 

 Lider in managementul contractarii, DERTOUR ofera companiilor beneficiile unei gestionari optime a volumului business travel prin: 


» Sistem integrat de servicii prin suport logistic si tehnologic avansat
» Personal specializat dedicat
» Asistenta personalizata 24/24
» Raport optim pret-calitate si siguranta serviciilor
» Reducerea costurilor si raportarea acestora
» Rapoarte customizate
» Acces prin sisteme online de rezervari DERTOUR, peste 3000 destinatii
» Managementul situatiilor de criza
» Asistenta in situatii speciale
» Programe avantajoase pentru personalul corporate prin My Card DERTOUR: acces direct la oferte speciale, consultanta, discount la achizitionarea serviciilor de turism
» Servicii specializate prin intreaga retea DERTOUR Romania, deservita in prezent de 52 agentii in 37 din orasele principale din Romania.
 

MICE

Una dintre prioritatile DERTOUR este sa ofere servicii pentru evenimente corporate. Standardele de lucru inalte din agentia noastra, impreuna cu experienta si expertiza angajatilor nostri ne permit sa organizam cu succes un eveniment indiferent de complexitate si buget. Pentru a ne respecta promisiunea, va vom asista in dezvoltarea temei, alegerea locatiei, decoratii, petrecere, transport, lumini, meniuri, cadouri si invitatii, etc. Credem cu convingere ca un eveniment reusit nu inseamna doar logistica, ci si creativitate!

Scopul nostru este sa facem din planificare o parte cat mai usoara, mai convenabila si mai putin solicitanta.

 

Cazare

Datorita portofoliului sau cu peste 300 de hoteluri in Romania si sisteme de rezervare on-line, cu mai mult de 30.000 de hoteluri in peste 3.000 de destinatii, DERTOUR Romania poate gasi solutii pentru orice cerere de cazare pentru evenimente corporate.
Modelul nostru de business se centreaza puternic pe nevoile de cazare corporate si oferim solutii personalizate pentru toti clientii nostri.

 

Ticketing

Cu o experienta de peste 20 de ani, DERTOUR Romania este unul dintre pionierii ticketing-ului in Romania. Folosind puterea de cumparare a grupului, DERTOUR Romania negociaza preturi speciale cu companiile aeriene, intotdeauna in interesul clientului.
Consultantii nostri, care au experienta si specializarea necesare, inteleg nevoia pentru un serviciu de foarte buna calitate gasind cele mai bune solutii la cererile clientilor nostri corporate.
 

Transport

Promovand intotdeauna valoarea adaugata pentru clientii nostri, DERTOUR Romania acopera o gama larga de servicii de transport (altele in afara de bilete de avion): transfer, transport urban/taxi, bilete de tren, inchirieri masini si externalizarea flotei.
Folosind diviziile specializate ale grupului si furnizorii cunoscuti, DERTOUR Romania ofera clientilor corporate servicii de transport de foarte buna calitate.

 

Afla mai multe informatii: business.travel@dertour.ro

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim