Modalitati de plata

MODALITATI DE PLATA 

Plata cu cardul de debit/credit
Platile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru se realizeaza securizat folosind serviciile PayU Romania.

PayU este principalul integrator de plati online Romania si ofera magazinelor online o modalitate simpla, rapida si sigura de acceptare a platilor online pentru aproape orice fel de bunuri sau servicii acceptate de Visa si Mastercard si nu numai. In plus fata de instrumentele standard de securitate (3D Secure, scanare zilnica si certificate de securitate), clientii PayU beneficiaza de protectia oferita de sistemul proprietar de antifrauda al PayU si de PCI DSS Level 1, cel mai inalt standard de securitate la nivel mondial.

PayU foloseste autentificare 3D Secure - Verified by Visa si MasterCard Secure Code pentru un nivel sporit de protectie impotriva fraudelor, atat a magazinelor online romanesti, cat si a clientilor acestora.

Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre DERTOUR ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati a integratorului PayU. PayU foloseste certificate SSL de 128 biti pentru transmiterea securizata a datelor in paginile serviciului de plata online.

Plata in rate fara dobanda
La DERTOUR iti poti plati vacanta in rate, fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de:

 Picture1.jpgCard Avantaj- Credit Europe Bank- pana la 3 rate
  Picture2.jpg                                Banca Transilvania- 5 rate
     
   Picture3.jpg                   BRD- pana la 6 rate

Plata prin iTransfer/aplicatie bancara

iTransfer este o metoda de plata ce permite finalizarea tranzactiei online direct din interfata de internet banking.

Vei putea utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale si vei efectua plata exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Practic, dupa autentificarea in sistemul de internet banking se va afisa un ordin de plata precompletat cu toate datele tranzactiei.

Prin semnarea ordinului de plata si aprobarea platii, tranzactia DERTOUR va fi finalizata cu succes.

Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care esti deja familiarizat. In acest moment, poti folosi iTransfer pentru plati online efectuate prin intermediul solutiilor de internet banking furnizate de ING si Banca Transilvania.

Plata cu numerar

Aceasta metoda de plata este recomandata in cazul in care nu aveti un card bacar VISA sau MASTERCARD.

Este de asemenea o metoda de plata sigura si accesibila, datorita retelei de agentii  DERTOUR respandita la nivelul intregii tari.

Dupa efectuarea rezervarii online, te rugam sa contactezi consultantul tau online la telefon 0720 99 90 99  pentru a verifica disponibilitatea produsului rezervat si timpul limita pentru mentinerea rezervarii in vederea achitarii acesteia in cazul in care nu a fost facuta plata minim necesara, pe site. Rezervarea efectuata va fi considerata ferma si finala dupa achitarea serviciilor. Lipsa platii, atrage dupa sine anularea rezervarii.

Plata prin transfer bancar

Alegerea platii prin banca presupune ca, dupa efectuarea rezervarii online, sa te prezinti la orice sucursala a unei banci, avand asupra ta factura pe care o vei primi de la noi prin e-mail sau fizic, in agentie.

Cu aceste documente printate, te rugam sa te prezinti la o sucursala bancara astfel:
- la banca la care ai deja cont, pentru efectuarea transferului;
- la una din sucursalele BRD, in cazul in care nu ai cont la nicio banca.

Te rugam sa ne trimiti confirmarea platii in cel mult 24 de ore de la primirea facturii prin e-mail la oferte@dertour.ro pentru a putea transforma rezervarea in una ferma.

! In cazul in care acest termen este depasit, sistemul anuleaza automat rezervarea facuta. 

DERTOUR nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care produsele turistice achitate nu mai au discponibilitate in momentul confirmarii incasarii platii in contul DERTOUR.