Cariere DerTour

Alatura-te echipei noastre!

Cariere

DERTOUR este in Romania unul dintre cei mai mari touroperatori si agentia de turism cu cea mai mare retea de agentii, un loc in care iti poti dezvolta cunostintele profesionale si poti evolua.
Parte a grupului german REWE, Dertour a preluat in septembrie 2019 activitatile de turism ale Grupului Eurolines.
Grupul REWE functioneaza din 1927 si este astazi al patrulea angajator din Germania. Are o cifra de afaceri de 61 miliarde de euro, 360.000 angajati si 10.000 puncte de vanzare.

Grupul DERTOUR Group a fost fondat in 1917 si reprezinta divizia de turism a Grupului REWE. Are o cifra de afaceri de 6 miliarde de euro, 10.500 angajati si 2.800 agentii.
Este prezent in 16 tari din Europa, incluzand Romania, si are peste 10 milioane de clienti anual.

In Romania, DERTOUR are un numar de peste 300 de angajati, pe diverse departamente, cu posibilitati multiple de dezvoltare. In echipa alaturi de care vei lucra, vei avea colegi cu experienta de peste 20 ani in domeniu, cu rezultate deosebite.
 
Ce inseamna sa lucrezi la DERTOUR?
DERTOUR este cu siguranta un brand si un angajator care ar trebui sa apara in CV-ul oricarui pasionat de industria turismului. Aici vei gasi o echipa entuziasta, profesionista, pregatita sa iti ofere suport in fiecare pas al carierei tale.
DERTOUR este si o scoala foarte buna de turism, fie ca esti la inceput de drum, fie ca vii cu un bagaj impresionant de cunostinte, cu siguranta, alaturi de noi vei avea posibilitatea sa iti descoperi noi calitati si aptitudini, pe care noi te vom incuraja sa ti le pui in valoare, in echipa din care faci parte.
Sa lucrezi alaturi de noi, nu inseamna doar implicare, seriozitate, responsabilitate si o viziune pe termen lung, ci si distractie, colegi profesionisti alaturi de care vei putea lucra si multe oportunitati, atat la nivelul Romaniei, cat si in afara tarii. Nu in ultimul rand, te poti gandi la parcursul tau professional ca fiind definit de calatorii.
 
Iti doresti o cariera alaturi de noi?
Cautam viitori colegi pasionati de turism, energici, implicati, responsabili si creativi, asa ca daca tu crezi ca esti persoana potrivita pentru a te alatura echipei noastre, hai la DERTOUR!
Impreuna vom construi vacantele perfecte pentru turistii nostri, experiente inedite si amintiri unice.
Trimite-ne CV-ul tau si un mesaj in care ne spui de ce vrei sa te alaturi echipei noastre, pe adresa de e-mail cariere@dertour.ro .
 
 Beneficii

Picture3-(1).jpg VACANTELE ANGAJATILOR cu un discount special

Pasionati sa cream, dar sa ne si bucuram de vacante, la plaja, la ski, in drumetii sau in city break-uri sau mai simplu: bucura-te de vacantele perfecte la un discount special, doar pentru angajatii DERTOUR.
Picture4.jpgSANATATEA TA conteaza
Iti oferim un abonament la servicii medicale private, prin reteaua de clinici Medlife, astfel incat sa ai grija de tine, deoarece sanatatea este cea mai importanta.
Picture7.jpg Abonament BOOKSTER
Ai access gratuit la cele mai bune carti, articole, ebooks si videoclipuri, toate bazate pe recomandari de lectura personalizate, in functie de preferintele tale. Vei gasi inclusiv carti pentru cei mici, pentru lecturile la ceas de seara.
Picture6.jpg Access la INFOTRIP-uri
Nimic nu se compara cu experienta personala pe care o poti avea intr-o destinatie. Pentru a ramane mereu informat si pentru a cunoaste cat mai bine hotelurile din portofoliul DERTOUR, organizam periodic infotrip-uri de cunoastere a destinatiilor pe care le punem la dispozitia turistilor nostri.

Picture8.jpg Dezvoltarea personala si a carierei

 Incurajam talentele si performanta si nu ne opunem transferurilor in cadrul companiei, acolo unde vei simti ca vei aduce un plus valoare.

Agentie DerTour
Agentie DerTour 2
Agentie DerTour 3

  

Oportunitati de invatare si dezvoltare:
Echipa noastra ofera un mediu de lucru stimulant si oportunitati de invatare continua.
Cultura organizationala:
Ne mandrim cu o cultura organizationala puternica si o echipa unita. Valorile noastre se concentreaza pe colaborare, respect reciproc si promovarea unui mediu de lucru placut.
Oportunitatea de a contribui si de a face o diferenta:
Alaturandu-te echipei noastre, vei avea ocazia de a contribui la proiecte valoroase si de a face o diferenta in ceea ce priveste rezultatele noastre.