Cancun

Vacanta perfecta in Cancun

 Cancun, micul sat de pescari de altadata, amplasat pe coasta de nord-est a Peninsulei Yucatan, inseamna “cuib de serpi” in dialectul maias. Astazi, orasul este foarte cunoscut in intreaga lume, numele sau fiind sinonim cu dezvoltarea turismului de succes la scara mare.
 Aglomeratia de pe aeroport este explicabila: aeroportul deserveste intregul culoar turistic aflat la sud de Riviera Maya, iar Cancun este una dintre principalele destinatii turistice ale Mexicului.
 In 1960, populatia orasului nu depasea 1000 de locuitori, cei mai multi dintre ei fiind pescari din regiunea Maya si familiile acestora. Dupa ce guvernul a dezvaluit planurile de dezvoltare a turismului in zona (in 1969), au aparut primul hotel si aeroportul international, zona a devenit o adevarata industrie a ospitalitatii – si numara astazi o jumatate de milion de locuitori.
 Zona hoteliera, amenajata in forma cifrei 7, este separata de continent de frumoasa laguna cu apa dulce Nichupte.
 Considera-te norocos daca ai ocazia sa ajungi la Cancun, poarta deschisa catre vacanta ta de vis! Este locul in care vei descoperi cele mai bune cluburi, baruri, mall-uri, la doar cativa pasi de cele mai frumoase plaje din lume, mangaiate de apele turcoaz ale Marii Caraibelor.