Playa del Carmen

Vacanta perfecta in Playa del Carmen

Daca te gandesti sa vizitezi aceasta destinatie de top (al treilea mare oras din Quintana de Roo), trebuie sa stii de la inceput ca Playa del Carmen („Playa“, cum spun pe scurt localnicii) este opusul Cancun-ului. Dar in acelasi timp, este mult mai turistic.
 Sa nu fii mirat ca vezi atatea biciclete pe strazi: este cel mai bun mijloc de transport, indiferent daca vrei sa te deplasezi ca localnic sau ca turist. Statiunea este impanzita de centre de inchiriere biciclete, iar tariful este de 10 dolari pe zi – pret in care sunt incluse atat casca, cat si sistemul antifurt.
 Daca vrei sa vezi cum arata cartierele rezidentiale ale orasului si viata de zi cu zi a localnicilor, pedaleaza dincolo de autostrada 307, la nord de Avenida Costituyentes. Poti oricand sa-ti stapanesti setea cu o inghetata si foamea cu o portie de tacos de creveti, pe care le gasesti la orice colt de strada.
 Nu rata sub nici o forma El Jardin del Eden, una dintre piscinele naturale (cenote) ale Mexicului. Te vei simti special atunci cand vei inota printre plantele luxuriante crescute intr-o apa extrem de limpede sau cand te vei odihni pe stancile acoperite cu muschi. Si tine minte: paradisul acesta natural se afla la numai 20 de minute distanta cu masina de Playa.
 Mexicul este un stat colorat, insa la Playa del Carmen pare ca au fost aduse toate culorile din intreaga lume: odata ajuns aici, vei fi uimit de cata culoare vei intalni la tot pasul: cladiri colorate, natura exotica si plina de culori, strazi ornate cu flori colorate, oameni veseli si colorati. Aceasta este Playa del Carmen!

Harta - Playa del Carmen


Cazare la cele mai bune hoteluri - Playa del Carmen