Vacanta in Insulele Capului Verde

Vezi ce are Insulele Capului Verde de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Insulele Capului Verde

Concediu in Insulele Capului Verde

Arhipelagul Capului Verde este compus din 10 insule vulcanice si se afla în Oceanul Atlantic, in largul coastei de vest a Africii, la mai putin de 600 km de Senegal.

Capul Verde atrage, in primul rand, prin plajele frumoase, marea limpede, perfecta pentru iubitorii sporturilor nautice, cat si temperaturile ideale pe tot parcursul anului.

Cazare la cele mai bune Hoteluri din Insulele Capului Verde

Cele mai populare destinatii din Insulele Capului Verde sunt Santo Antão, São Vicente, Sal, Boa Vista si Santiago.

In adancul Atlantic, la 570 km de Dakar din Senegal, se intinde un colier de insule unde culturile Europei, Africii si Americii de Sud s-au intersectat si au creat un amestec cultural fascinant. Au fost numite Capul Verde (portugheza - Cabo Verde) dupa varful cel mai vestic al continentului african, peninsula Cap-Vert (Capul Verde).

Insulele Capului Verde sunt o destinatie noua si  nedescoperită, cu avantajul unor plaje neaglomerate, cu o atmosfera caraibiana. Fiecare dintre insule are propriul farmec aparte - insulele Sal si Boa Vista cu statiuni frumoase si plaje uluitoare, insula Santiago cu monumente UNESCO, insula Fogo cu cel mai inalt vulcan Pico do Fogo, muntele Santo Antão sau cosmopolitul São Vicente, leaganul genurilor muzicale morna si coladeira.

Descopera dune de nisip, oaze verzi si peisaje stancoase de „luna” din jurul vulcanilor. Hai sa vezi minele de sare Pedra de Lumes din craterul unui vulcan stins pe Sol, viziteaza istoricul Cidade Velha, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO si lasa-te purtat de farmecul oraselor coloniale si de ritmurile muzicale din Capul Verde.

 

De ce sa vizitezi Cap Verde

> Plaje, plaje, plaje... Primul si principalul motiv pentru care turisii iubesc Capul Verde. Sute de kilometri de plaje uimitoare cu nisip vulcanic fin auriu si negru.
> Temperaturi ideale si vara pe tot parcursul anului. Chiar daca esti la tropice, nu fi niciodata coplesitor de cald datorita aerului proaspat.
> Mare limpede, valuri si viata subacvatica colorata. Un loc ideal pentru sporturi nautice si pescuit.
> Natura unica. Testoase marine, sute de specii de pesti, corali si vulcani.

 
Cap Verde - scuba diving
Cap Verde - Plaja Santa Maria
Cap Verde - Serra da Malagueta
Informatii esentiale pentru un sejur in Cap Verde
Viza si pasapoarte

Harta - Insulele Capului Verde


Cazare la cele mai bune hoteluri - Insulele Capului Verde

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.