Vacante in rate

In prezent, in agentiile Dertour oferim clientilor posibilitatea de a-si plati pachetele achizitionate in rate, utilizand carduri de la mai multe banci. Numarul de rate disponibile este diferit in functie de ban ca emitenta a cardului:

BRD Finance 6 rate

cards.jpeg

Pentru ca vrem sa iti punem la dispozitie cat mai multe facilitati, si cel mai important, sa te ajutam sa te relaxezi cat mai des, ti-am pregatit impreuna cu BRD Finance oferta de 6 rate cu 0% dobanda!
Orice pachet turistic, fie ca este o excursie exotica sau un city break, poate fi achitat simplu si lejer de catre posesorii cardurilor Carrefour, Real, Altex, MediaGalaxy, Praktiker, Reader’s Digest, Daniel, Diverta, Staer, Rombiz, Bani doar Bani, Boom, Say, Goldo, Renault si Dacia. Astfel, poti calatori beneficiind de pachetele oferite de DerTour, pe care le poti plati comod, in 6 rate cu 0% dobanda.
Cardurile sunt emise sub sigla MasterCard si pot fi utilizate oriunde in tara sau in strainatate, pentru cumparaturi sau retrageri de numerar, oriunde este afisata sigla MasterCard.
Pentru detalii, exemple de rambursare si solicitare card click aici.

Credit Europe Bank 3 rate

card-avantaj.jpeg

Ia cu tine in vacanta cele mai importante lucruri: pasaportul, ochelarii de soare si cardul tau de credit, CardAvantaj!
Achita vacanta in 3 RATE cu DOBANDA 0% prin CardAvantaj si bucura-te de toate avantajele celui mai cunoscut card de cumparaturi, disponibil la noi in tara in aproximativ 10.000 de locatii partenere.
Pe langa avantajul cumparaturilor cu plata in rate cu dobanda 0% si BONUS la fiecare tranzactie, acum poti folosi CardAvantaj si pentru plati online.
Nu esti posesor CardAvantaj? Aplica online aici sau suna la CEBLine 0750.000.000.
*Pentru plata integrala a ratei lunare.

Banca Transilvania 5 Rate

banca-transilvania.png
STAR BT este un program de loialitate de la Banca Transilvania prin care acumulezi PUNCTE sau beneficiezi de RATE fara dobanda in magazinele partenere
Ori de cate ori efectuezi cumparaturi cu cardul de credit, acumulezi puncte Star BT:
2% din valoarea cumparaturilor efectuate prin Dertour
0,3% din valoarea cumparaturilor efectuate pe teritoriul Romaniei la comerciantii non-parteneri
0,1% din valoarea cumparaturilor efectuate la comercianti din strainatate

Punctele inseamna bani - 1 punct Star BT = 1 leu - pe care ii poti folosi pentru cumparaturi la magazinele partenere care ofera bonificatie sub forma punctelor Star BT.
Sau poti beneficia rate fara dobanda la partenerii din cadrul programului Star BT. Prin DerTour beneficiezi de pana la 5 rate fara dobanda.
Cardurile incluse in programul Star BT sunt: Mastercard Forte, Mastercard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold Rotary si Visa Platinum.

**in perioada 07.09.2023-04.10.2023 clientii nostri vor beneficia de extra rate dupa cum urmeaza:

  • 10 rate prin plata cu cardul la POS-urile din agentiile DERTOUR
  • 6 rate prin plata cu cardul online, prin PayU, direct pe site-ul www.dertour.ro