Vacanta in Tanzania

Vezi ce are Tanzania de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Tanzania

Tanzania.png  Concediu in Tanzania

Tanzania este o tara situata in estul Africii ce ofera o varietate mare de peisaje, istorie, oameni si viata salbatica. Aceasta tara ofera numeroase atractii, printre care: Muntele Kilimanjaro (sau “Acoperisul Africii”), Parcul National Serengeti si Zanzibar.
Pic 3 Tanzania
Tanzania

De ce sa vizitezi Tanzania?

  • Cele 16 parcuri nationale, una dintre componentele principale ale turismului in Tanzania, ocupa aproximativ un sfert din suprafata tarii. Un numar redus de localinici au grija ca natura si viata salbatica sa ramana neschimbate, asa cum sunt de milioane de ani.
  • Safari (in limba Swahili inseamna calatorie) este una dintre activitatile cele mai bine reglementate si puse la punct. In aventura voastra prin safari trebuie sa vedeti cele 5 mari mamifere ale Africii, The Big Five: elefantul, rinocerul, bivolul, leul si leopardul. Pe langa acestea veti vedea zebre, girafe, gazele, hippopotami, crocodili, precum si numeroase specii de pasari, de la strut, cea mai mare si mai rapida pasare din lume, pana la flamingo roz si pasarea paradisului.
  • Linia de coasta a Oceanului Indian este minunata, cu insule linistite si sate ramase sub cultura Swahili. Plajele cu nisip alb (din Zanzibar) care se pierd in apele cu reflexii de safir ale Oceanului Indian, sunt prezente in toate zonele arhipelagului.
  • Craterul Ngorongoro este cel mai mare crater din lume inclus in patrimoniul Unesco!
  • Infrastructura s-a dezvoltat tot mai mult in ultimii ani, s-au deschis noi hoteluri, lodge-uri tabere de lux, in conformitate cu standardele internationale.
  • Gastronomia traditionala locala include mancaruri pe baza de fructe de mare si arome bogate si picante (cu influente din bucataria araba si indiana). Bautura cea mai populara in aceasta tara este Chai, iar printre bauturile alcoolice se numara konyagi si berea Kilimanjaro.
Pic 1 Tanzania
Pic 2 Tanzania
Informatii esentiale pentru un sejur in Tanzania
Viza si pasaport

Harta - Tanzania


Cazare la cele mai bune hoteluri - Tanzania