Vacanta in Belgia

Vezi ce are Belgia de oferit

Vacanta perfecta in Belgia

Belgia este o tara mica situata in Europa de Vest, are capitala la Bruxelles si este impartita in 3 regiuni administrative: Wallonia, Flandra si Bruxelles.

Printre cele mai populare atractii turistice din Belgia se regasesc cartierele medievale, bisericile, catedralele si micile localitati.

Belgia are numeroase orase incantatoare, fiecare avand un farmec aparte. Cateva exemple sunt Bruxelles, Bruges (este considerat cel mai frumos oras al Belgiei), Mons, Anvers (capitala mondiala a diamantelor) si Liege! Nici orasele mai mici nu sunt mai putin interesante. De exemplu, Dinant (are o fortareata medievala cu turnuri si ziduri solide de aparare iar atmosfera orasului este una medievala) sau Durbuy (un mic orasel fotogenic, cu alei pavate si case vechi cu fatete din piatra gri sau caramizie).

Castelele sunt o adevarata atractie, aici existand mai multe castele pe petru patrat decat in orice alta tara a lumii.

Cazare la cele mai bune Hoteluri din Belgia

Belgia
Belgia 1
Belgia 2

Cel mai mare festival de muzica electronica – Tomorrowland se organizeaza in orasul Boom.


In perioada sarbatorilor de iarna, Bruxelles, Anvers si Gent devin atractia principala pentru pietele de Craciun. Piata de Craciun din Bruxelles este apreciata drept una dintre cele mai frumoase din Europa.


Bucataria belgiana este influentata de variatiile regionale, plina de preparate fine. Cartofii prajiti au aparut pentru prima oara in Belgia si iti fac cu ochiul la fiecare colt de strada si ii poti servi alaturi de unul de sutele de sosuri preparate. Nu uitati nici de ciocolata; in Belgia se produc 220 000 de tone de ciocolata pe an! De asemenea, tara este cunoscuta si pentru delicioasele waffles, pe care le veti intalni la fiecare pas. Servite cu diverse toppinguri, inghetata sau gem, te vor cuceri pe loc!

Belgia are una dintre cele mai mari traditii de bere din lume; numai in Bruxelles sunt peste 800 de marci de bere!

Transportul public este rapid, eficient si mai putin costisitor in comparative cu tarile vecine. Orasele principale sunt legate intre ele prin intermediul retelei feroviare iar pentru distante mai scurte se recomanda calatoriile cu autobuzul. Apropo, stiati ca aeroportul Brussels South Charleroi se afla printre cele mai punctuale aeroporturi din lume?

Belgia – o alegere potrivita in orice anotimp!

Informatii generale
Viza si pasaport

Harta - Belgia


Cazare la cele mai bune hoteluri - Belgia

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.