Vacanta in Brazilia

Vezi ce are Brazilia de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Brazilia

Vacanta perfecta in Brazilia

Brazilia, oficial Republica Federativa a Braziliei, este cea mai mare tara atat din America de Sud, cat si din America Latina. Are o suprafata totala de 8.515.770 km patrati. Brasilia este capitala sa, iar Sao Paulo este cel mai mare oras. Portugheza este limba oficiala si nationala a Braziliei. Real (R$) (BRL) este moneda sa oficiala. Cele zece tari cu care se invecineaza sunt Uruguay, Argentina, Paraguay, Peru, Bolivia, Columbia, Venezuela, Guyana, Surinam si Guyana Franceza. 

Cazare la cele mai bune hoteluri din Brazilia

Unul dintre cele mai captivante locuri din lume, Brazilia, este o tara cu plaje cu nisip alb fin, paduri tropicale verzi si metropole salbatice, ritmate, cu atractii ce se extend spre peisajele canioanelor de stanca rosie, a cascadelor impresionante si insulelor tropicale cu corali. Biodiversitatea Braziliei este fabuloasa – ecosistemele se mandresc cu cea mai mare colectie de specii de plante si animale din lume. Exista nenumarate locuri in care puteti observa specii emblematice, inclusiv tucani, ara macao, maimute urlatoare, delfini roz si mii de alte specii.

Rio de Janeiro este al doilea cel mai mare oras al Braziliei si al saselea din cele doua Americi, fiind vizitat. respectand condtiile de calatorie, de numerosi turisti pentru plajele sale, celebrul carnaval sau pentru fotbal. 

Statuia lui Iisus
Unul dintre monumentele simbolice ale Americii de Sud, aceasta statuie a fost ridicata in 1922 si pare ca pazeste intregul oras, prin mainile sale extinse spre lateral. De asemenea, aceasta reprezinta cea mai mare astfel de constructie din lume, atragand turistii dornici sa urce pana in varf, fie parcurgand scarile, fie cu lifturile.

Plaja Copacabana
Orice turist isi doreste sa se plimbe in zona de promenada ce se intinde pe o distanta de circa 4 km. Aceasta a fost amenajata in anii ’30, iar aici se organizeaza tot timpul meciuri de fotbal sau volei, concerte sau diferite concursuri.

Gradina Botanica
Localizata in vestul cartierului Lagoa, Gradina Botanica din Rio de Janeiro gazduieste peste 8.000 de specii de plante, fiind incluse si circa 600 de tipuri de orhidee. 

Muntele de Zahar
O structura impresionanta de 400 de metri ce se ridica deasupra golfului este vizitata de turisti in fiecare zi, indiferent de conditiile meteo.
 
Pic 1 Brazil
Pic 2 Brazilia
Pic 3 Brazilia
Informatii esentiale pentru un sejur in Brazilia
Viza si pasapoarte
Cea mai buna perioada de calatorie

Harta - Brazilia


Cazare la cele mai bune hoteluri - Brazilia

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.