Burgas

Vezi ce are Burgas de oferit

Vacanta perfecta in Burgas

Burgas este un oras vibrant si frumos situat pe coasta de est a Bulgariei, la marginea Marii Negre. Este un important centru economic, cultural si turistic al tarii si atrage numerosi vizitatori in fiecare an. Orasul ofera o combinatie armonioasa intre istorie si modernitate, cu atractii variate si plaje frumoase.

Picture 1
Picture 2

Top 6 motive sa vizitezi Burgas

  • Plajele frumoase: Burgas este situat pe malul Marii Negre si ofera plaje cu nisip fin si ape limpezi. Plaja Burgas si plajele inconjuratoare sunt locuri perfecte pentru a va relaxa, a face plaja si a va bucura de soare.
  • Centrul vechi: Burgas are un centru vechi pitoresc, cu strazi inguste, cladiri istorice si o atmosfera autentica. Aici puteti explora piete traditionale, biserici vechi si muzee interesante, care va vor oferi o incursiune in istoria si cultura orasului
  • Parcurile si gradinile: Orasul este renumit pentru parcurile si gradinile sale frumoase, care ofera spatii verzi si oaza de liniste in mijlocul orasului. Gradina Mare din Burgas, cu aleile sale umbroase, lacuri si flori colorate, este un loc minunat pentru o plimbare relaxanta.
  • Lacul Burgas: Lacul Burgas, situat in apropierea orasului, este o destinatie populara pentru observarea pasarilor si ecoturism. Aici puteti admira o varietate de specii de pasari si puteti face plimbari in natura sau plimbari cu barca pe lac.
  • Atmosfera animata: Burgas are o atmosfera vibranta si animata, cu numeroase restaurante, cafenele, baruri si cluburi. Puteti savura bucataria traditionala bulgara, va puteti relaxa intr-unul dintre cafenelele de pe faleza orasului sau puteti explora viata de noapte din Burgas.
  • Atractii culturale: Orasul gazduieste mai multe muzee si galerii de arta, unde puteti explora patrimoniul cultural si artistic al Burgasului. Muzeul Arheologic, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta sunt doar cateva dintre atractiile culturale de neratat.
Pic 1 Burgas
Pic 2 Burgas
Viata de noapte/Petreceri
Metode de relaxare
Pot comunica in limba engleza?
Ce sporturi pot practica?

Harta - Burgas

Cazare la cele mai bune hoteluri - Burgas

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.