Continentala

Vacanta perfecta in Bulgaria Continentala

Bulgaria Continentala este partea principala a tarii Bulgaria, care se intinde in interiorul tarii si nu include zona litoralului Marii Negre. Aceasta regiune este caracterizata de o varietate de peisaje, de la lanturile muntoase impunatoare pana la campii, rauri si orase istorice.

Pic 2
Pic 2

Top 6 motive sa vizitezi Bulgaria Continentala

  • Istorie si cultura bogate: Bulgaria Continentala este plina de situri arheologice, orase istorice si obiective culturale. Puteti explora orase precum Sofia, Plovdiv si Veliko Tarnovo, care au o istorie indelungata si impresionanta. Veti descoperi biserici, catedrale, fortarete si ruine antice care va vor oferi o perspectiva asupra mostenirii culturale si istorice a tarii.
  • Peisaje naturale variate: Bulgaria Continentala ofera o varietate de peisaje naturale impresionante. De la muntii Balcani cu varfuri inalte si trasee de drumetii spectaculoase, pana la vai pitoresti, rauri si campii fertile, veti gasi o mare diversitate in ceea ce priveste natura si frumusetea peisajelor.
  • Activitati in aer liber: Datorita diversitatii peisajelor, Bulgaria Continentala ofera o gama larga de activitati in aer liber. Puteti practica drumetii, alpinism, ciclism, escalada si sporturi nautice pe rauri si lacuri. De asemenea, exista oportunitati pentru observarea pasarilor, fotografie de natura si pescuit.
  • Gastronomie delicioasa: Bucataria bulgareasca este bogata in arome si mancaruri traditionale. Puteti gusta preparate delicioase, cum ar fi banitsa (placinta traditionala), shkembe chorba (ciorba de stomac), kyufte (chiftele) si o varietate de branzeturi si produse lactate. Exista, de asemenea, o mare varietate de vinuri locale de calitate pe care le puteti savura.
  • Oportunitati de relaxare si wellness: Bulgaria Continentala are si statiuni de agrement si spa-uri unde va puteti relaxa si bucura de tratamente de wellness si remediile termale. Statiunile precum Sandanski si Devin sunt cunoscute pentru proprietatile lor terapeutice si pentru facilitatile de relaxare pe care le ofera.
  • Oameni prietenosi si ospitalieri: Bulgarii sunt cunoscuti pentru ospitalitatea lor si prietenia cu turistii. Vei fi intampinat cu caldura si vei avea oportunitatea de a experimenta cultura si traditiile locale.
Pic 3
Pic 3

Zone de la destinatie - Continentala

Harta - Continentala

Cazare la cele mai bune hoteluri - Continentala

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.