1. Dertour.ro
  2. Costa Rica
  3. Coasta Caraibelor

Coasta Caraibelor

Concediu in Coasta Caraibelor

Coasta Caraibelor, situata in partea de est a Americii Centrale, este o regiune fascinanta si exotica cunoscuta pentru frumusetea sa naturala, plajele spectaculoase si cultura vibranta.

Costa Rica - plaja
Costa Rica - plaja 2

Top 6 motive sa vizitezi Coasta Caraibelor

  • Plaje exotice: Coasta Caraibelor este renumita pentru plajele sale spectaculoase, cu nisip fin si ape cristaline. De la plaje lungi si linistite la golfuri ascunse si plaje incadrate de vegetatie luxurianta, vei gasi aici locuri ideale pentru relaxare si scaldat.
  • Biodiversitate bogata: Regiunea adaposteste o diversitate incredibila de ecosisteme tropicale, de la paduri tropicale si mlastini la recife de corali si estuare. Puteti explora parcurile nationale, cum ar fi Parcul National Cahuita si Parcul National Tortuguero, pentru a admira o varietate impresionanta de plante si animale exotice, inclusiv broaste testoase, maimute, pasari colorate si multe altele.
  • Cultura vibranta: Coasta Caraibelor este un amestec fascinant de culturi, incluzand influente afro-caribiene, indigene si jamaicane. Veti avea oportunitatea de a explora traditiile, dansurile si muzica reggae, care sunt parte integranta a vietii de zi cu zi.
  • Gastronomie delicioasa: Bucataria din Coasta Caraibelor ofera o varietate de preparate culinare unice si delicioase. De la preparate traditionale costa-ricane, cum ar fi "rice and beans" si "patacones", pana la preparate de peste si fructe de mare proaspete, veti avea o experienta culinara bogata in arome si gusturi exotice.
  • Activitati pline de aventura: Puteti face drumetii prin paduri tropicale, explora canalele navigabile in timpul unui tur de kayak, practica snorkelingul si scufundarile in recifele de corali sau face excursii de observare a pasarilor si a animalelor salbatice.
  • Relaxare si atmosfera relaxanta: Coasta Caraibelor emana o atmosfera relaxata si boema. Aici veti gasi locuri linistite, resorturi de lux si spa-uri, unde puteti savura momente de relaxare si rasfat in mijlocul peisajelor idilice.
Costa Rica - plaja 3
Costa Rica - plaja 4
Pot comunica in limba engleza?
Viata de noapte/petreceri
Ce sporturi pot practica? 

Zone de la destinatie - Coasta Caraibelor

Harta - Coasta Caraibelor

Cazare la cele mai bune hoteluri - Coasta Caraibelor

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.