1. Dertour.ro
  2. Costa Rica
  3. Coasta Pacificului

Coasta Pacificului

Vacanta perfecta in Coasta Pacificului

Coasta Pacificului este localizata in partea de vest a Americii de Nord si Americii de Sud. Incepand de la Peninsula Alaska, trece prin statele americane Washington, Oregon si California, continuand apoi in Mexic, America Centrala, Columbia, Ecuador, Peru si Chile. Mai mult, Coasta Pacificului este o regiune spectaculoasa si diversa, cu peisaje uimitoare si o mare varietate de atractii. Este cunoscuta pentru frumusetea peisajelor sale naturale si pentru influenta culturala semnificativa.
Pic 1
Pic 2

Motive sa vizitezi Coasta Pacificului

Peisaje spectaculoase: Coasta Pacificului ofera unele dintre cele mai impresionante peisaje naturale din lume. Poti admira plaje nesfarsite cu nisip fin, munti inalti, stanci abrupte, paduri luxuriante si cascade pitoresti. De la frumusetea aspra a coastei nordice pana la paradisurile tropicale ale Americii Centrale, vei gasi o varietate de peisaje uimitoare de explorat.
Diversitate culturala: Coasta Pacificului este un melting pot cultural, oferind o varietate extraordinara de influente etnice si culinare. Fie ca vizitezi orase cosmopolite precum San Francisco, Vancouver sau Santiago, sau te afunzi in cultura indigena a comunitatilor din Ecuador sau Peru, vei avea ocazia sa experimentezi o bogatie de traditii, arta si gastronomie.
Activitati in aer liber: Datorita climatului sau placut si diversitatii peisajelor, Coasta Pacificului este un paradis pentru activitatile in aer liber. Poti face surfing pe valurile oceanului, escalada pe stancile abrupte, drumetii in padurile tropicale, observare a vietii salbatice in parcurile nationale sau chiar sa te bucuri de o croaziera pentru a admira balenele in largul coastelor.
Gastronomie delicioasa: Regiunea este cunoscuta pentru bucataria sa diversificata si delicioasa. Poti savura fructe de mare proaspete pe coasta Californiei sau din Mexic, sa te bucuri de mancaruri traditionale precum ceviche in Peru, sa degusti vinuri de calitate in regiunile viticole ale Californiei sau sa te rasfeti cu delicatese culinare in restaurantele renumite din orase precum San Francisco sau Vancouver.
Atractii turistice remarcabile: Coasta Pacificului gazduieste o serie de atractii turistice remarcabile. Poti explora orasele vibrante, precum San Diego, Los Angeles sau Seattle, vizita monumente celebre precum Podul Golden Gate sau Turnul Space Needle, explora ruinele civilizatiilor antice din Peru, sa te bucuri de parcuri tematice din Los Angeles sau sa te relaxezi pe plaje tropicale din Costa Rica.
 
Pic 3
Pic 4
Cea mai buna perioada de calatorie
Metode de relaxare
Pentru ce este renumita Coasta Pacificului?

Harta - Coasta Pacificului

Cazare la cele mai bune hoteluri - Coasta Pacificului

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.