1. Dertour.ro
  2. Cuba
  3. Coasta de Nord a Atlanticului

Coasta de Nord a Atlanticului

Concediu in Coasta de Nord a Atlanticului

Coasta de Nord a Atlanticului este o regiune geografica care se intinde pe diverse tarmuri si tari din jurul Oceanului Atlantic. Aceasta zona este caracterizata de influenta puternica a Atlanticului de Nord si de climatul sau specific. Aici se afla unele dintre cele mai frumoase si faimoase orase si destinatii turistice din lume.

Coasta de Nord a Atlanticului - Cayo Coco
Coasta de Nord a Atlanticului - Cuba

Top 6 motive sa vizitezi Coasta de Nord a Atlanticului

  • Peisaje spectaculoase: Coasta de Nord a Atlanticului este cunoscuta pentru peisajele sale variate si impresionante. De la stanci abrupte si faleze frante de valurile oceanului la plaje nesfarsite si dune de nisip, regiunea ofera privelisti spectaculoase. Poti admira apusurile de soare fermecatoare si te poti bucura de aerul proaspat al marii.
  • Orase cosmopolite: Regiunea include orase vibrante si cosmopolite care ofera o gama larga de atractii culturale, arta, gastronomie si viata de noapte. Destinatii precum Londra, Paris, Amsterdam, Lisabona si New York City atrag milioane de vizitatori in fiecare an cu muzeele lor de renume mondial, monumentele istorice si atmosfera vibranta.
  • Cultura bogata: Coasta de Nord a Atlanticului este o regiune cu o istorie si o cultura bogata. Fiecare destinatie are traditiile, festivalurile si evenimentele sale culturale distincte. Poti explora muzee, galerii de arta, teatre si locuri istorice pentru a intelege mai bine mostenirea culturala a regiunii.
  • Gastronomie diversa: Destinatia ofera o varietate de optiuni culinare, reflectand diversitatea culturala a oraselor si comunitatilor sale. Poti savura preparate traditionale locale, dar si mancaruri internationale rafinate. Fie ca iti doresti sa degusti specialitati franceze, italiene, britanice, portugheze sau alte bucatarii internationale, vei gasi o gama larga de restaurante si cafenele.
  • Activitati nautice si plaje: Datorita prezentei Oceanului Atlantic, regiunea ofera oportunitati excelente pentru practicarea sporturilor nautice si relaxare pe plaja. Poti experimenta surfing, kitesurfing, navigatie, scufundari si multe altele. Plajele sunt perfecte pentru a te relaxa, a te bronza si a te bucura de apa si nisip.
  • Natura si aventura: Coasta de Nord a Atlanticului este inconjurata de peisaje naturale uimitoare si are numeroase parcuri nationale si zone de protectie a naturii. Poti explora rezervatii si peisaje montane, precum Parcul National Peak District din Marea Britanie sau Parcul National Peneda-Gerês din Portugalia. Drumetiile, ciclismul si descoperirea pasarilor uimitoarea sunt doar cateva dintre activitatile de aventura disponibile.
Cuba - Coasta de Nord a Atlanticului
Cuba - Coasta de Nord a Atlanticului plaja
Cea mai buna perioada de calatorie
Ce sporturi pot practica?
Gastronomie

Zone de la destinatie - Coasta de Nord a Atlanticului

Harta - Coasta de Nord a Atlanticului

Cazare la cele mai bune hoteluri - Coasta de Nord a Atlanticului