Vacanta in El Gouna

Vezi ce are El Gouna de oferit

Vacanta perfecta in El Gouna
 

El Gouna este o statiune turistica de lux situata pe coasta Marii Rosii in Egipt. Aceasta destinatie pitoreasca a fost construita pe un grup de insule artificiale si lagune, oferind o combinatie perfecta intre frumusetea naturala si facilitatile moderne.  

Plaje idilice: El Gouna este cunoscuta pentru plajele sale frumoase cu nisip fin si ape cristaline. Poti petrece ore intregi relaxandu-te pe plaja sau practicand sporturi nautice.

Arhitectura si design unic: Statiunea se mandreste cu o arhitectura distinctiva si un design impecabil. Cladirile sunt in tonuri pastelate, cu influente arabe si mediteraneene, creand o atmosfera fermecatoare si pitoreasca.

Centru cultural: El Gouna gazduieste, de asemenea, mai multe galerii de arta, muzee si evenimente culturale. Te poti bucura de arta si cultura egipteana, participa la expozitii sau festivaluri si descoperi traditiile locale.

El Gouna
El Gouna 1

Top 10 motive sa vizitezi El Gouna

  • Plaje paradisiace: El Gouna este renumita pentru plajele sale cu nisip fin si ape cristaline, unde te poti relaxa, face plaja si practica sporturi acvatice.
  • Activitati subacvatice uimitoare: Statiunea ofera oportunitati excelente pentru scufundari si snorkeling, datorita recifelor de corali bogate si a biodiversitatii marine impresionante.
  • Golf de inalta calitate: Pasionatii de golf vor gasi terenuri de golf de inalta calitate in El Gouna, cu privelisti superbe si facilitati excelente.
  • Atmosfera relaxata: El Gouna este o statiune linistita si relaxanta, unde te poti deconecta complet de stresul cotidian si te poti bucura de o atmosfera calma si placuta.
  • Arhitectura si design distinctiv: Statiunea impresioneaza prin arhitectura si designul sau unic, cu cladiri in stil mediteranean si arab, care creeaza o atmosfera fermecatoare si pitoreasca.
  • Marina si portul: Abu Tig Marina din El Gouna este un loc minunat pentru a admira iahturile de lux, a explora magazinele, restaurantele si barurile sau a petrece o seara romantica intr-un cadru elegant.
  • Activitati sportive diverse: Statiunea ofera o gama larga de activitati sportive, de la tenis, squash si fotbal, pana la volei pe plaja si sporturi acvatice precum kitesurfing si windsurfing.
  • Calatorii de o zi in desert: De la El Gouna, poti organiza calatorii de o zi in desert, explorand peisajele fascinante si cultura beduina autentica.
  • Restaurante si gastronomie diversificata: Vei gasi o varietate de restaurante si cafenele in El Gouna, care ofera preparate culinare delicioase din bucataria internationala si locala.
  • Evenimente si festivaluri: Statiunea gazduieste diverse evenimente si festivaluri de-a lungul anului, oferind ocazia de a experimenta cultura locala, muzica si arta intr-un cadru festiv.
El Gouna 2
El Gouna 3
Ce sporturi pot practica in El Gouna?
Metode de relaxare in El Gouna
Viata de noapte in El Gouna

Harta - El Gouna


Cazare la cele mai bune hoteluri - El Gouna