Vacanta perfecta in Agios Georgios

La Agios Georgios South se simte cel mai bine spiritul traditional grecesc. Statiunea se numara printre putinele locuri foarte linistite de pe insula. Aparent putin dezvoltata, in Agios Georgios South nu se gasesc hoteluri luxoase, iar pitorescul primeaza.

Se spune ca Agios Georgios South a fost binecuvantat cu cele mai frumoase plaje de pe insula. Aici se afla doua plaje Blue Flag care aluneca usor in apele limpezi ale Marii Ionice. Nisipurile aurii din Agios Georgios South au avut si partea lor de celebritate, iar unul din filmele binecunoscutei serii James Bond - For Your Eyes Only (1981) a fost turnat aici.

Nu poti sa ramai indiferent nici in fata tavernelor care ofera preparate din bucataria traditionala, dar care imbina mancarea exceptionala cu ospitalitatea caracteristica grecilor.

Agios Georgios South reprezinta locul ideal pentru plimbari printre plantatii de maslini, unde poti merge cat te tin picioarele.

Relaxarea completa este cuvantul de ordine pentru cei care aleg Agios Georgios South pentru a fi rasfatati de soarele bland si de climatul mediteranean.