Amoudara

Vacanta perfecta in Amoudara

Amoudara este una dintre cele mai populare statiuni de pe coasta nordica a insulei Creta , aflata la 5km vest de orasul Heraklion.

Fiind o continuare/prelungire a orasului Heraklion, Amoudara ofera cea mai lunga plaja din zona, fiind perfecta pentru iubitorii de soare si entuziastii sportivi. Statiunea ofera toate facilitatile unui oras modern, datorita apropierii sale de orasul Heraklion. Amoudara prin serviciile sale se adreseaza aproape tuturor grupurilor de varsta. Astfel turistii vor gasi tot ce au nevoie: de la taverne traditionale ce servesc preparate delicioase, cafenele, si magazine la o gama varaiata de baruri si cluburi ce completeaza viata de noapte fabuloasa a statiunii.

Punctul central al statiunii al orasului Amoudara este reprezentat de plaja superba cu o lungime de 5km, fiind populara atat printre localnici cat si pentru turisti. Plaja Amoudara este distinsa Blue Flag ca recunoastere pentru apa sa limpede precum si pentru sporturile pe apa ce reprezinta o activitate populara in statiune, windsurfing-ul fiind sportul favorit.

Datorita amplasarii, Amoudara reprezinta o baza ideala pentru explorarea spre zona vestica si de est a insulei Creta. In imediata apropiere a orasului Amoudara se afla satul Gazi, situl arheologic Tylissos si Universitatea din Creta. Aeroportul orasului Heraklion (N. Kazantzakis) se afla la 4km de orasul Amoudara. In orasul Heraklion exista autobuze publice regulate (la fiecare 30 de minute) ce opereaza de la inceputul diminetii pana seara tarziu.

Amoudara a fost special dezvoltata pentru turism, fiind animata de numroase hoteluri si apartamente, magazine de suveniruri, cafenele si restaurante. Statiunea este destinata unei categorii variate de varsta si ofera o plaja superba distinsa Blue Flag, perfecta pentru iubitorii de sporturi nautice.

Harta - Amoudara


Cazare la cele mai bune hoteluri - Amoudara