Vacanta perfecta in Kiotari

Amplasat pe coasta estica a insulei Rhodos, Kiotari este o statiune mica dar spectaculoasa datorita plajei frumoase, distinsa cu Blue Flag. Fasia lunga de nisip intinsa pe 4 kilometri este marginita la un capat de o zona plina cu pietris, iar la celalalt de baruri, taverne si restaurante.

Rareori aglomerat, Kiotari este locul perfect pentru cele mai frumoase momente de relaxare pe malul marii. Marea calma este ideala pentru inot, sporturi nautice, dar si pentru familiile cu copii.

Kiotari se bucura de o locatie excelenta, aproape de Lindos, orasul despre care se spune ca este cel mai frumos de pe insula Rhodos. In doar o jumatate de ora cu masina poti ajunge la castelul vechi de 2500 de ani Acropolis, unde te asteapta o lectie de istorie si o panorama superba asupra golfului St. Paul. Si mai original ar fi sa parcurgi acest drum calare pe un magar „inchiriat”. La intoarcere, te asteapta stradute pline de cafenele si magazine de suveniruri.

Chiar daca este o statiune mica, nu te gandi ca ai sa dai peste un sat tipic grecesc. Daca vrei asa ceva, fa o excursie la Gennadi, aflat la 5 kilometri sud de Kiotari.

Harta - Kiotari


Cazare la cele mai bune hoteluri - Kiotari