Vacanta in Israel

Vezi ce are Israel de oferit

Israel.png  Vacanta perfecta in Israel

  • Israel – tara unde istoria este prezenta la tot pasul!
  • Israel este localizat in Orientul Mijlociu, pe malul de est al Marii Mediterane si are capitala la Ierusalim.
  • Despre Ierusalim se spune ca face parte din Pamantul Sfant, destinatie perfecta pentru pelerini. Orasul Sfant, Ierusalim este locul unde vechiul se imbina cu noul, aici existand marturii ale civilizatiilor iudaice, musulmane si crestine.
Israel
Israel 2

De ce sa vizitezi Israel?

  • Situat pe dealurile lui Iuda, in apropiere de Muntele Maslinilor, la 30 km de Marea Moarta si la 50 km de Mediterana, Ierusalimul este asaltat tot timpul anului de turisti.
  • Cand vine vorba de atractii turistice, Ierusalimul are multe de oferit. Printre acestea se numara Zidul Plangerii – cel mai sfant loc evreiesc, Moscheea Al Qasa, Cupola Stancii, Biserica Sfantului Mormant, Mormantul Fecioarei Maria, Muntele Templu si Muntele Maslinilor.
Pic 1 Israel
Pic 2 Israel

Unde sa calatoresti in Israel?

  • Un alt oras important al Israelului este Tel Aviv. Acesta gazduieste diferite stiluri arhitectonice si ofera turistilor ocazia de a admira diferite temple, case traditionale, dar si cladiri moderne. Cel mai important obiectiv turistic este orasul vechi – Jaffa, fiind cea mai veche zona si cel mai vechi port din regiunea Tel Aviv. Alte atractii: Muzeul de Arta - o buna ocazie pentru a admira arta moderna si contemporana si parcul Yarqon – cel mai mare parc din Tel Aviv.
  • Nazaret, cel mai mare oras din districtul de nord al Israelului, a devenit loc de pelerinaj pentru practicantii iudeo-crestini. Principalele atractii turistice ale orasului sunt Biserica Bunavestire, Biserica Sfantul Iosif si Muzeul de Etnologie.
  • Orasul Haifa, detine unul din cele mai mari porturi comerciale, iar ca atractii turistice putem enumera: Muzeul National al Israelului pentru Stiinta si Tehnologie si Festivalul International de Teatru si Film, ce se desfasoara anual.
  • Unul dintre preparatele traditionale din Ierusalim este falafel, cea mai comuna si ieftina mancare. Aici mancarea nu este foarte scumpa, cele mai populare localuri fiind restaurantele de tip fast-food.
  • ​Daca doriti sa va petrecti vacanta in Israel, trebuie sa stiti ca de Sabat (de vineri de cand apune soarele si pana sambata cand apune) serviciile de transport nu sunt disponibile, exceptie facand Haifa, Nazaret si Eilat. Autobuzul este cel mai accesibil mijloc de transport, pretul biletului fiind mult mai mic decat in alta tari europene. Tel Aviv dispune de patru gari, Haifa de sase, iar trenurile circula in timpul saptamanii, pana vineri seara.
Pic 3 Israel
Israel 3
Informatii esentiale pentru un sejur in Israel
Viza si pasapoarte

Harta - Israel


Cazare la cele mai bune hoteluri - Israel

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.