Motril

Vacanta perfecta in Motril

Motril este cel mai mare oras de pe Costa Tropical, recunoscut pentru comertul de fructe tropicale si flori exotice, care cresc in aceasta zona.

Datorita climatului subtropical si pozitionarii favorabile, pe panta Sierra Lujar, Motril este o destinatie de vacanta ideala pentru iubitorii de plaje insorite si ape oceanice.

Sarmul orasului este dat de arhitectura in stil baroc, care poate fi observata la cladirea primariei din Motril. Centrul istoric este un exemplu clasic de dezvoltare urbana araba-spaniola, oferind turistilor ocazia de a observa un mix cultural unic.

Pe pamant, pe apa sau in aer, Motril este locul ideal sa practici sporturi inedite si sa te bucuri de peisajele exotice. Fie ca alegi ciclismul, drumetiile, surf-ul sau kite-surfing-ul, nu ai nicio sansa sa te plictisesti.

Te-ai intrebat vreodata unde cresc avocado si mango? Motril este unul dintre acele locuri unde, pe langa delicioasele fructe exotice, vei gasi si peste proaspat prins din ocean, preparat in combinatii surprinzatoare

Harta - Motril


Cazare la cele mai bune hoteluri - Motril