Sevilla

Vacanta perfecta in Sevilla

Sevilia – destinatia perfecta pentru cei care vor sa descopere farmecul dansului flamenco!

Capitala regiunii Andaluzia, Sevilia, este al patrulea oras din Spania si unul dintre cele mai active porturi fluviale din Peninsula Iberica.

Daca sunteti pasionati de cultura, ati ajuns in orasul potrivit – Sevilla – cel mai mare oras al Andaluziei, adaposteste situl arheologic numit si „Pompeiul Peninsulei Iberice”, locul unde s-au nascut imparatii Traian si Hadrian, unii dintre cei mai faimosi imparati ai Imperiului Roman. Tot aici puteti vizita si Catedrala gotica, Giralda si Palatul Real Alcazar (un exemplu de mozaicuri si decoratiuni arabe).

Piata publica Plaza de Espana prezinta o arhitectura impresionanta, fiind construita in forma de semicerc. Pe tot semicercul sunt construite mai multe alcovuri, acestea reprezentand o regiune sau un oras din Spania.

Daca ajungi in Sevilia, trebuie sa incerci faimoasele tapas. Acestea sunt sub forma de tortilla, pulpo gallego, cartofi picanti sau alte variante.

In Sevilia are loc unul dintre cele mai mari si mai importante festivaluri din Spania, Festivalul Feria de Abril, ce aduce impreuna cele mai frumoase traditii ale localnicilor.

Harta - Sevilla


Cazare la cele mai bune hoteluri - Sevilla

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.