Santa Eulalia

Vacanta perfecta in Santa Eulalia

Una dintre cele mai mari statiuni de pe insula Ibiza, Santa Eulalia este destinatia ideala atat pentru familii cu copii, care-si doresc o vacanta linistita, cat si pentru tineri in cautare de experiente inedite.
 Santa Eulalia este recunoscuta ca fiind centrul gastronomic si cultural al insulei. Aici vei gasi galerii de arta, boutique-uri exclusiviste si unele dintre cele mai cautate restaurante de pe insula.
 Plajele statiunii sunt absolut fermecatoare - ce poti sa-ti doresti mai mult decat nisip alb si fin, vegetatie exotica si apele turcoaz ale oceanului? Printre cele mai apreciate plaje amintim plaja des Riu si plaja Santa Eulalia.
 Poti sa inchiriezi o barca, un scuter, poti juca golf sau, daca iti place adrenalina, poti petrece o zi in parcul de aventura.
 Santa Eulalia este locul perfect pentru a petrece o dupa-amiaza relaxanta, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, la un restaurant de calitate. Exista o intreaga strada dedicata restaurantelor, unde poti incerca preparate culinare diverse, de la Ibicenco la Sushi.
 Cand spui Santa Eulalia, nu poti sa nu te gandesti la superba alee umbrita de palmieri, care se afla de-a lungul plajelor cu nisip alb. Este un obiectiv must-see!

Harta - Santa Eulalia


Cazare la cele mai bune hoteluri - Santa Eulalia

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.