Khao Lak

Vacanta perfecta in Khao Lak

La doar 80 km de Phuket, Khao Lak ofera o oaza rara de relaxare, cu o combinatie superba de padure tropicala racoroasa, cazare minunata pe malul marii si plaje cu nisip alb. Khao Lak are multe statiuni recent construite si renovate ce ofera multe optiuni de cazare peste asteptari.
Daca sunteti in cautarea de atractii, zona Khao Lak este pur si simplu plina de minuni naturale: plaje pustii, parcuri nationale inverzite, insule tropicale exotice si cascade, toate aflandu-se la o distanta mica de numeroasele optiuni de cazare.
Atractiile din Khao Lak sunt pe placul tuturor tipurilor de vizitatori, pe tot parcursul anului. Din noiembrie pana in aprilie, sporturile nautice sunt principalele activitati din zona, de la snorkelling si scufundari, la joc de volei pe plaja (sau orice alte sporturi de plaja). In extrasezon, Marea Andaman este prea agitata pentru inot, insa tinutul interior al lui Khao Lak ofera oportunitati de drumetie palpitante in jungla, precum si cascade superbe de descoperit.
Multi oameni se intorc an de an la barul „lor” din Khao Lak, unde atmosfera este mai europeana decat cea asiatica.
Restaurantele si mancarea din Khao Lak iti vor indeplini cu siguranta asteptarile. Zona formata din plaja Khao Lak, Bang Niang si La On au o bucatarie diversificata, inclusiv indiana, scandinava, italiana, germana, britanica si desigur thailandeza. Ca si in majoritatea destinatiilor turistice din sudul Thailandei, fructele de mare proaspete, crabii deliciosi, homarii, crevetii si pestii sunt de neratat.

Harta - Khao Lak


Cazare la cele mai bune hoteluri - Khao Lak