Bucatarie Limassol

Mancaruri traditionale in Limassol

  • Kleftiko: Miel gatit in mod traditional intr-un cuptor de lut. 
  • Makaronia tou fournou: Un fel de mancare realizat din paste la cuptor cu carne tocata, sos bechamel si branza halloumi.
  • Souvla: Daca sunteti fan al carnii pe gratar, atunci souvla este exact mancarea potrivita. Souvla - frigarui delicioase preparate cu condimente. Rezultatul: Carne suculenta si plina de aroma. 
  • Fructe de mare: In Limassol se prepara o multime de mancaruri pe baza de fructe de mare. 

 Traditii culinare in Limassol

Ingredientele esentiale pentru prepararea mancarurile din Limassol sunt: fasole verde, morcovi, rosii, castraveti, naut, linte, mazare, branza halloumi, ulei de masline, oregano, menta, patrunjel. 
Frigarui - Limassol
Fructe de mare - Limassol