Vacanta in Marsa Alam

Vezi ce are Marsa Alam de oferit

Vacanta perfecta in Marsa Alam

Marsa Alam este o destinatie turistica situata pe coasta Marii Rosii din Egipt, la aproximativ 270 de kilometri sud de Hurghada. Acesta este un oras in crestere rapida si o destinatie populara pentru turistii care cauta o atmosfera mai linistita si mai relaxata in comparatie cu alte zone turistice mai aglomerate. 

Aflata in apropiere de Marsa Alam, Dolphin House este un loc popular pentru a intalni delfinii in salbaticie. Excursiile de snorkeling si scufundari sunt organizate pentru a oferi turistilor sansa de a inota si interactiona cu aceste creaturi minunate.

Marsa Alam
Marsa Alam 1

Top 10 motive sa vizitezi Marsa Alam

  • Recifele de corali spectaculoase: Marsa Alam este cunoscuta pentru recifele sale de corali intacte si biodiversitatea subacvatica uimitoare. Poti explora aceste recife prin snorkeling sau scufundari si vei fi impresionat de frumusetea si diversitatea vietii marine.
  • Plajele idilice: Marsa Alam ofera plaje cu nisip fin si ape cristaline, perfecte pentru relaxare si petrecerea timpului la soare. Te poti bucura de privelisti pitoresti si apusuri de soare spectaculoase.
  • Atmosfera linistita: Marsa Alam este o destinatie mai putin aglomerata decat alte orase turistice din Egipt, oferind o atmosfera mai linistita si relaxata. Aici poti scapa de agitatia urbana si te poti bucura de linistea si pacea oferita de aceasta zona.
  • Delfinii din salbaticie: O atractie speciala a regiunii este intalnirea cu delfinii in salbaticie. Poti avea ocazia sa inoti si sa interactionezi cu aceste creaturi uimitoare in Dolphin House si in alte locuri din apropiere.
  • Parcul National Wadi El Gemal: Situat in apropiere, acest parcul national ofera o experienta unica de explorare a desertului si a ecosistemelor terestre. Poti observa plante rare, animale salbatice si poti explora peisajele impresionante ale cheilor si dunele de nisip.
  • Sporturi acvatice: Marsa Alam este un paradis pentru pasionatii de sporturi acvatice. Poti practica scufundari, snorkeling, kiteboarding, windsurfing si pescuit sportiv in aceasta zona, beneficiind de conditii excelente si facilitati profesionale.
  • Excursii in desert: Datorita amplasarii sale aproape de desertul arab, Marsa Alam ofera posibilitatea de a participa la excursii in desert. Poti explora dunele de nisip, poti face tururi cu camilele sau poti experimenta aventuri cu ATV-urile in mijlocul peisajelor spectaculoase ale desertului.
  • Fauna marina diversa: Marea Rosie din jurul Marsa Alam adaposteste o gama variata de specii de pesti si vietuitoare marine. Vei avea oportunitatea de a vedea broaste testoase, rechini, delfini, raze si multe alte specii fascinante in timpul activitatilor subacvatice.
  • Relatie stransa cu cultura egipteana: Vizitand Marsa Alam, vei avea oportunitatea de a interactiona cu cultura si traditiile egiptene. Poti explora pietele locale, degusta bucataria traditionala si descoperi ospitalitatea si prietenia oamenilor locali.
  • Destinatie pentru odihna si relaxare: Datorita atmosferei sale linistite, plajelor frumoase si optiunilor de relaxare, Marsa Alam este o destinatie ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se destinda. Aici poti scapa de stresul cotidian si poti petrece timpul intr-un cadru natural si idilic.
Marsa Alam 2
Marsa Alam 3
Metode de relaxare
Ce sporturi pot practica?
Viata de noapte in Marsa Alam

Zone de la destinatie - Marsa Alam

Harta - Marsa Alam

Cazare la cele mai bune hoteluri - Marsa Alam