Marsa Matruh

Concediu in Marsa Matruh

Marsa Matruh este situata pe coasta mediteraneana a Egiptului, fiind un oras din guvernoratul Matruh, avand o populatie de aproximativ 100 000 de locuitori. Aceasta zona este foarte populara in randul egiptenilor, dar infrastructura si unitatile de cazare joaca un rol important si in atragerea strainilor, oferind cazare de lux.

Top 5 motive sa vizitezi Marsa Matruh

1. Diversitate de atractii turistice - Avand in vedere ca este la aproximativ 4 ore de Alexandria. multi turisti isi organizeaza vacanta in asa fel incat sa puncteze si Marsa Matruh. Marea si soarele din aceasta destinatie sunt extrem de apreciate de turisti, dar si pestera Rommel care a fost transformata in muzeu.

2. Plajele din Marsa Matruh - Destinatia este recunoscuta pentru plajele sale cu nisip alb si apa turcoaz, avand un relief splendid, cu zone stancoase. In descursul anilor, s-au amenajat foarte multe plaje atat publice, cat si private, fiecare avand un factor diferentiator. 

3. Vremea in Marsa Matruh - Clima este mediteraneana, cu ierni blande si veri calde - insorite, temperatura foarte rar depasind 35 de grade in termometre.

4. Viata de noapte - In Marsa Matruh te vei putea distra si dupa asfintit, cele mai multe dintre hoteluri punand la dispozitie turistilor cluburi de noapte, activitati precum: bowling, biliard si alte jocuri, dar si programe de animatie - divertisment.

5. Oportunitati de cumparaturi - In Marsa Matruh sunt 2 piete recunoscute ca fiind cel mai popular loc pentru shopping - strada Alexandria si piata Libiei. Avand in vedere ca aceasta destinatie este situat in varful desertului vestic, aici te vei intalni cu foarte multe ierburi speciale din desert (special preparate pentru diverse tipuri de boli).
Gastronomia in Marsa Matruh
Metode de relaxare in Marsa Matruh

Zone de la destinatie - Marsa Matruh

Harta - Marsa Matruh

Cazare la cele mai bune hoteluri - Marsa Matruh

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.