Tbilisi

Vacanta perfecta in Tbilisi

Tbilisi este capitala si cel mai mare oras al Georgiei, situat in partea de est a tarii, in apropierea granitei cu Rusia. Este un oras plin de istorie si cultura, cu o mostenire bogata si o combinatie fascinanta de influente orientale si occidentale.
Pic 1
Pic 2

Top 6 motive sa vizitezi Tbilisi

  • Istorie si arhitectura: Tbilisi este un oras plin de istorie si are o arhitectura impresionanta. Vei avea ocazia sa explorezi monumente si cladiri istorice, precum Catedrala Sfanta Treime, Cetatea Narikala si Biserica Metekhi, care iti vor dezvalui bogatia patrimoniului cultural al orasului.
  • Bucataria georgiana: Georgia este renumita pentru bucataria sa delicioasa, iar Tbilisi este un loc minunat pentru a te bucura de gastronomia georgiana autentica. Poti savura preparate traditionale, cum ar fi khinkali (dumplings georgiene), khachapuri (placinta de branza) si diverse preparate din carne si legume. Restauranturile din Tbilisi ofera o varietate larga de optiuni culinare.
  • Atmosfera vibranta a orasului vechi: Centrul vechi al Tbilisiului este plin de farmec si atmosfera. Strazile inguste, cladirile traditionale, bazarurile si cafenelele te vor transporta intr-o lume autentica. Poti explora pietele, poti admira arhitectura specifica si poti interactiona cu localnicii.
  • Baile de sulf si spa: Tbilisi este cunoscut pentru baile sale de sulf, care au fost utilizate de secole pentru proprietatile lor terapeutice. Aceste bai termale ofera o oportunitate unica de relaxare si refacere. De asemenea, poti experimenta diverse tratamente spa si masaje traditionale georgiene.
  • Arta si cultura: Tbilisi este un centru cultural vibrant, cu o scena artistica si teatrala activa. Poti vizita muzee, galerii de arta si teatre pentru a te bucura de evenimente culturale variate, inclusiv spectacole de dans, teatru si muzica.
  • Peisaje si excursii in jurul orasului: In apropierea Tbilisiului, vei gasi peisaje frumoase si locuri fascinante de explorat. Poti face excursii catre Muntii Caucaz, lacurile Pitriaani si Lisi, sau poti vizita orase invecinate, cum ar fi Mtskheta, prima capitala a Georgiei. Exista, de asemenea, optiuni de drumetii si aventura in natura.
Pic 1
Pic 2
Cea mai buna perioada de calatorie
Gastronomie
Ce sporturi pot practica?

Zone de la destinatie - Tbilisi

Harta - Tbilisi

Cazare la cele mai bune hoteluri - Tbilisi

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.