Vacanta in India

Vezi ce are India de oferit

 Concediu in India

India - O tara controversata, cum nu e alta in lume.

Odata ajuns in India, te vei trezi ca tot ce stii tu despre viata este sters cu buretele. Toate sistemele tale de referinta vor trebui resetate. Toate lucrurile banale care fac parte din viata cotidiana vor fi disparut.

Aici, in India, totul este altfel. La alta scara. O planeta in sine, cu legile si ritmul ei, pentru care sigur nu ai fost destul de pregatit, oricat de temeinic ti-ai fi facut temele! O lume a unor alte culori, o lume a altor sunete, a altor obiceiuri, a altei filozofii, a altor mirosuri. O planeta pe care ai aterizat cu vrerea ta dar in care fie ai sanse sa te pierzi definitiv si sa o urasti iremediabil, fie sa te intorci la nesfarsit, daca esti printre cei alesi sa o inteleaga.

Cazare la cele mai bune hoteluri din India

India este una dintre cele mai fascinante tari de pe Planeta, locul in care va exista mereu ceva care sa socheze sau sa impresioneze. Tara a contrastelor, India invita pe toata lumea sa o cunoasca si sa se imbogateasca spiritual si cultural, atragand la tot pasul prin inedit, prin discrepanta dintre saracie si bogatie, prin toleranta in care traiesc aici adeptii numeroaselor religii, prin fascinantul Bollywood, prin experientele autentice culinare sau prin festivalurile fastuoase etc.

Supranumita si tara mirodeniilor, India pastreaza inca foarte multe secrete de ochii europenilor sau a altora. Evident ca acest lucru ramane o tentatie uriasa pentru oricine, iar calatorii sunt dornici sa viziteze cat mai mult, sa cunoasca oameni, sa faca fotografii senzationale, sa calareasca elefanti si sa cumpere suveniruri din targurile si bazarurile indienilor. 

Atat de diferita de Europa, India reuseste sa impresioneze pozitiv si negativ calatorii care o strabat. Cine isi doreste sa mearga intr-o aventura in aceasta tara va fi, cu siguranta, entuziast si va continua sa ramana asa daca este deschis la provocari si ramane tolerant la vederea diferentelor colosale dintre universul european si cel indian. 

Iata cateva informatii generale despre India:

> este a doua tara din lume dupa numarul de locuitori;

> se afla situata pe continentul Asia;

> a jucat un rol major in istoria umanitatii;

> a fost colonizata de Imperiul Britanic si si-a castigat independenta in 1947;

este tara de origine a piperului;

> este recunoscuta ca putere atomica;

> are o crestere economica foarte mare, ceea ce a contribuit la cresterea nivelului de trai;

> este o confederatie compusa din 29 de state federale si 7 teritoriii federale;

> nu are o limba nationala, dar hindi are cel mai mare numar de vorbitori, asadar a fost recunoscuta ca limba oficiala a guvernului.

India - Jaswant Thada
India - Palolem Beach
India - Festivalul Elefantului
Informatii esentiale pentru un sejur in India
Viza si pasapoarte

Harta - India


Cazare la cele mai bune hoteluri - India