Marea Moarta

Concediu in Marea Moarta

Marea Moarta este un lac sarat situat intre Israel, Cisiordania si Iordania, in regiunea Levantului. Este cunoscuta ca fiind cel mai jos punct de pe suprafata Pamantului, situat la aproximativ 430 de metri sub nivelul marii.
Iordania - Marea Moarta
Iordania - Marea Moarta 3

Top 6 motive sa vizitezi Marea Moarta

  • Tratamente medicinale: Marea Moarta este cunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice si este adesea recomandata pentru tratarea afectiunilor pielii, cum ar fi psoriazisul si dermatita. Continutul ridicat de saruri si minerale in apa si namolul sau poate ameliora simptomele si poate imbunatati sanatatea pielii.
  • Flotabilitate unica: Datorita concentratiei ridicate de sare, apa Marii Moarte ofera o flotabilitate incredibila. Poti pluti pe suprafata apei cu usurinta si senzatia este una foarte relaxanta si distractiva. Este o experienta unica pe care merita sa o incerci.
  • Peisaje impresionante: Marea Moarta este inconjurata de peisaje spectaculoase, cum ar fi muntii si desertul. Ai oportunitatea de a admira aceste privelisti impresionante si de a explora natura inconjuratoare prin drumetii si excursii.
  • Excursii cu barca si bai de noroi: Poti lua parte la excursii cu barca pe Marea Moarta pentru a te bucura de privelisti panoramice si pentru a experimenta senzatia de a pluti pe apa. De asemenea, poti aplica namolul de la malul marii pe piele, cunoscut pentru proprietatile sale benefice pentru sanatate si infrumusetare
  • Hoteluri si statiuni de lux: Exista numeroase hoteluri si statiuni de lux in apropierea Marii Moarte, care ofera facilitati si servicii excelente. Poti experimenta relaxarea totala intr-un spa de lux, poti inota in piscine cu apa sarata si poti savura mancaruri delicioase in restaurantele locale.
  • Vizitarea atractiilor din apropiere: Marea Moarta este situata intr-o zona cu o istorie si o cultura bogata. Poti explora orasele istorice din apropiere, cum ar fi Ierusalimul si Betleemul, care sunt pline de locuri sfinte si atractii turistice remarcabile.
Iordania - Marea Moarta 4
Iordania - Marea Moarta 5
Cea mai buna perioada de calatorie
Ce sporturi pot practica?
Pentru ce este renumita Marea Moarta?

Zone de la destinatie - Marea Moarta

Harta - Marea Moarta

Cazare la cele mai bune hoteluri - Marea Moarta

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.