Vacanta in Islanda

Vezi ce are Islanda de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Islanda

Islanda.png  Concediu in Islanda

Islanda este o insula relativ mare in Oceanul Atlantic, situata in apropierea Cercului Arctic, a doua cea mai mare insula din Europa, dupa Marea Britanie.

Daca esti in cautare de aventura, in Islanda poti experimenta luminile nordice, poti face baie in apele geotermale ale Lagunei Albastre sau poti vedea plajele cu nisip negru. Experimentati si excursiile in natura curata a zonelor de munte islandeze precum si urmarirea balenelor in habitatul lor natural intr-o croaziera pe ocean. Urmarirea balenelor este una dintre cele mai populare activitati in randul turistilor din Islanda.
Islanda - Husavik
Islanda - Reykjavik

De ce sa vizitezi Islanda?

  • Cu aproape 80% din tara nelocuita, o mare parte din terenul Islandei este format din platouri, varfuri montane si terenuri joase fertile. Peisajul este caracterizat de cascade, gheizere, vulcani, plaje cu nisip negru si alte campuri de lava printre cele mai mari din lume. Cunoscuta drept „tara focului si a ghetii”, Islanda gazduieste unii dintre cei mai mari ghetari din Europa si unii dintre cei mai activi vulcani din lume.
  • Mancarea islandeza este o alta nestemata, care va asteapta sa o descoperiti, dar si bauturile sunt recunoscute pentru „creativitate”. Utilizarea durabila a resurselor alimentare este importanta pentru Islanda.
Islanda - Reykjdalur
Islanda - Eldfell

Unde sa calatoresti in Islanda?

  • Indiferent daca calatoriti cu un buget mic sau optati pentru lux, veti gasi cazare care sa se potriveasca nevoilor. Veti gasi atat hoteluri de lux, cat si pensiuni prietenoase sau campinguri confortabile.
  • In timpul verii, soarele de la miezul noptii va poate testa toleranta pentru privarea de somn.
  • In ceea ce priveste transportul in Islanda poti calatori cu autobuzul, dar pentru a face acest lucru este recomandat sa planificati in avans. Exista curse programate ce fac transferal intre orasul Reykjavik si aeroportul international Keflavik. De asemenea, o serie de linii de feribot opereaza servicii catre diferite insule si fiorduri.
Islanda  - Gheizer
Islanda - Reykjavik 2
Informatii esentiale pentru un sejur in Islanda
Conditii de intrare si regim de sedere

Toate destinatiile - Islanda

Harta - Islanda


Cazare la cele mai bune hoteluri - Islanda

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.