1. Dertour.ro
  2. Malaezia

Malaezia

Malaezia.png  Vacanta perfecta in Malaezia

Malaezia este o tara musulmana din Asia de SE si se invecineaza cu Thailanda, Indonezia, Brunei si Singapore. Are capitala la Kuala Lumpur, in timp ce Putrajaya este sediul official al guvernului.

De ce sa vizitezi Malaezia?

Pic 1 Malaezia
Pic 2 Malaezia
  • Malaezia este o tara multi-etnica si multi-culturala, iar asezarea sa la tropice ii confera o “reputatie” excelenta in ceea ce priveste vremea, peisajele spectaculoase, flora si fauna. O vacanta aici va fi cu siguranta una dintre cele mai interesante si mai frumoase din viata ta!
  • Daca iti trebuie un motiv pentru a vizita aceasta tara, noi iti oferim cateva: Kuala Lumpur – orasul care nu doarme niciodata, padurile tropicale si parcurile nationale, viata salbatica din Borneo, Melaka – un oras istoric fascinant, insulele Redang si Besa – cunoscute pentru plajele lor incredibile, precum si plantatile de ceai din zona Cameron Highlands.
Informatii utile pentru un sejur in Malaezia
Cea mai buna perioada de calatorie
Viza si pasaport
Malaezia
Pic 3 Malaezia

Unde si cand sa calatoresti in Malaezia?

  • Malaezia este un rai al pasionatilor de gastronomie, in pietele din marile orase poti degusta cele mai gustoase preparate pe care ti le poti imagina, insa exista si numeroase restaurante, de la cele traditionale si pana la cele internationale, extravagante. Orezul se regaseste in mai multe meniuri, iar mancarea este in general picanta.
  • In fiecare an au loc in Malaysia diverse festivaluri, atat petreceri date cu ocazia sarbatorilor nationale, cat si manifestari ad-hoc, muzicale, culturale sau gastronomice. Una dintre cele mai importante zile este Hari Merdeka (Ziua Independentei) pe 31 august.
  • Clima in Malaysia este ecuatoriala, cu vreme calduroasa tot timpul anului, si se caracterizeaza prin doua perioade cu muson, din aprilie pana in octombrie in partea de SV si din octombrie pana in februarie in partea de NE. Temperaturile sunt moderate, datorita apelor din jur, nivelul umiditatii este foarte ridicat, iar ploile cad des.
Malaezia 2
Malaezia 3

Toate destinatiile - Malaezia

Harta - Malaezia


Cazare la cele mai bune hoteluri - Malaezia

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.