Blue Bay

Vacanta perfecta in Blue Bay

Blue Bay este, asa cum sugereaza numele, un superb golf de culoare albastru-turcoaz situat in sud-estul insulei Mauritius. De altfel, imediat ce ajungi in fata golfului iti dai seama de unde ii provine numele. Culorile sunt incredibil de puternice, mai ales ca nu este vorba despre o singura nuanta de albastru.
 Blue Bay are o plaja publica foarte frumoasa, perfecta pentru inot si relaxare, desi zona nu este atat de exploatata turistic. Dar asta este un avantaj, pentru ca te poti bucura de o vacanta linistita intr-un decor de vis, asa cum ai sperat. Ce-i drept, mai putin la sfarsitul saptamanii, cand locul este frecventat de localnicii care vor sa petreaca momente frumoase la malul marii.
 Bucura-te de peisaj in timpul unei plimbari relaxante pe malul marii. Vei descoperi si alte golfulete frumoase si singuratice, mult mai linistite la sfarsit de saptamana.
 Blue Bay este foarte renumit pentru locurile sale create parca special pentru snorkelling. Este, de altfel, singurul parc marin din Mauritius, cu gradini unice de corali si un ecosistem de o frumusete rara. In zona exista aproape 72 de specii diferite de corali si 32 de specii diferite de pesti. Poate nu o sa-ti vina sa crezi, dar exista corali batrani de aproape 800 de ani!
 Fa o plimbare cu barca de sticla, daca nu esti amator de scufundari – toate informatiile de care ai nevoie le gasesti la centrul de vizitare din cadrul parcului marin (vizavi de plaja publica).

Harta - Blue Bay


Cazare la cele mai bune hoteluri - Blue Bay

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.