Vacanta in Panama

Vezi ce are Panama de oferit

Concediu in Panama

Panama este renumita la nivel mondial pentru canalul sau de 48 de mile care face legatura intre Oceanul Pacific si Oceanul Atlantic si are o prezenta constanta a vizitatorilor din intreaga lume.

Activitatile din Panama includ excursii prin padurea tropicala, surfing, snorkeling, scufundari, drumetii, camping, observarea pasarilor, rafting si multe altele. In Panama City, va puteti delecta cu mese de clasa mondiala, viata de noapte si cumparaturi. Centrul comercial este recunoscut la nivel international pentru gama larga de marci si o varietate de produse din intreaga lume. Este un oras modern, frumos, cu toate facilitatile pe care le-ati astepta, de la un hub de afaceri, la turism de renume mondial.

Cazare la cele mai bune hoteluri din Panama

Daca iti place aventura, Panama devine paradisul tau. Aici poti desfasura activitati care accelereaza pulsul. Marile din Panama ofera oportunitati incredibile pentru pescuit, snorkeling si scufundari.

In fata coastelor pacifice veti putea observa trecerea balenelor cu cocoasa si veti puteti vedea delfini facand salturi acrobatice.

In apropierea capitalei veti gasi diferite tipuri de habitate, cum ar fi Parcul National Chagres, Camino de Cruces, Cerro Ancón, Parcul National Soberania si Gamboa.

Mancarea traditionala panameza are influente puternice din Africa, Spania. Exista o multime de similitudini si se suprapun cu unele dintre cele mai faimoase alimente faimoase din Columbia, precum si cu cateva feluri de mancare unice. Cateva din preparate traditionale panameze pe care trebuie sa le incercati in timp ce calatoriti in Panama sunt Sancocho de gallina Panameño,  Ropa vieja, Panamanian tortillas, Carimañolas si Ron Ponche, un cotcktail unic specific din Panama. 

In ceea ce priveste transportul, masinile de inchiriat sunt disponibile cu usurinta in capitala si in majoritatea oraselor turistice mari, iar autobuzele pe distante lungi ofera optiuni economice si pentru calatorii regionale.

Cea mai legendara forma de transport cu autobuzul din Panama este Diablo Rojo sau Red Devil - o flota masiva de foste autobuze scolare din SUA, care au fost reconstituite ca mijloace de transport in comun. 

Moneda folosita este dolarul American care circula liber. Moneda panameza, Balboa, are o egalitate cu cea a Statelor Unite. Limba oficiala este spaniola, dar si engleza este, de asemenea, vorbita frecvent.
Panama - vedere aeriana
Panama city
Panama - Cerro Punta
Informatii esentiale pentru un sejur in Panama
Viza si pasapoarte