Funchal

Vacanta perfecta in Funchal

Funchal, capitala Insulei Madeira din Oceanul Atlantic, este unul dintre cele mai frumoase orase din Portugalia si a devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice.

Orasul este denumit “mica Lisabona” datorita arhitecturii elegante si a cafenelelor pline de viata.

Printre obiectivele turistice din oras se numara Gradinile Palheiro, piata “Mercado dos Lavradores”, Biserica Santa Catarina (cel mai vechi edificiu de pe insula) si Palatul Sao Lourenco.

Orasul poate fi vazut de sus – o plimbare cu telefericul ofera o imagine panoramica asupra acestuia.

Atractia locala este coborarea cu sanii cu roti (Carreiros) pe strazile asfaltate, in plina circulatie. Acesta este de fapt un mijloc traditional de transport in Madeira devenit atractie turistica in prezent.

Orasul prinde viata noaptea! Numeroase baruri, cluburi si restaurante isi asteapta turistii cu mancare traditionala si petreceri tematice care tin pana la rasaritul soarelui.

Portul Funchal este cel mai important din Portugalia, locul unde stationeaza si de unde pleaca cele mai importante nave de croaziera din lume.

Capitala insulei Madeira este considerata ca fiind localitatea cea mai calda de pe insula si este o destinatie potrivita pentru a petrece vacanta in orice perioada din an.

Harta - Funchal


Cazare la cele mai bune hoteluri - Funchal