Porto

Vacanta perfecta in Porto

Porto este al doilea cel mai important oras din Portugalia dupa Lisabona. Centrul istoric al orasului Porto a fost ales patrimoniul mondial UNESCO, astfel ca vizitatorii vor gasi numeroase atractii turistice la tot pasul.
Situat la nord de capitala tarii, orasul are propriul aeroport unde aterizeaza numeroase avioane din Europa sau Lisabona.

Casutele colorate, oceanul si atmosfera relaxanta transforma Porto intr-unul dintre cele mai romantice orase din lume.

Orasul Porto ofera numeroase obiective turistice, printre care: Catedrala Se, Muzeul Vinului de Porto, Gradinile Palatului de Cristal si Torre dos Clerigos (singurul obiectiv turistic din Porto folosit ca si punct de reper). Podul Don Luis I uneste orasul Gaia cu Porto, a fost finalizat in anul 1886 sub semnatura marelui arhitect Gustave Eiffel si este una dintre imaginile emblematice ale orasului.

Printre locatiile ce nu trebuie ratate se numara: Piata Libertatii (aceasta conecteaza centrul vechi al orasului de zona moderna), zona Ribeira (centrul istoric al orasului) si zona Foz do Douro (cunoscuta ca fiind una dintre cele mai scumpe zone ale orasului, este locul unde raul Douro se intalneste cu oceanul Atlantic).
Centrul vechi este conturat de strazi abrupte, incarcate de istorie, monumente si cladiri cu o arhitectura impresionanta.

Rua de Santa Cristina este o artera renumita pentru reducerile de sezon si pentru marcile celebre – devenind astfel locul potrivit pentru o sesiune de shopping.

Vinul de Porto este cunoscut in toate colturile lumii. Orasul gazduieste numeroase crame ce pot fi vizitate de cei interesati de istoria si de modul de preparare a acestuia.

Transportul in comun este destul de ofertant; turistii au la dispozitie autobuz, tramvai     si metrou. Biletele pot fi achizitionate din statii sau de la sofer.

Primavara si toamna sunt anotimpurile potrivite pentru a descoperi acest oras! Vara este foarte cald iar iarna ploua destul de des.

Porto – unul dintre cele mai romantice orase!

Harta - Porto


Cazare la cele mai bune hoteluri - Porto

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.