Bucatarie Schwechat

Mancaruri traditionale in Schwechat

Printre specialitatile populare se numara emblematicul Wiener Schnitzel - un cotlet de vitel sau de porc pane si prajit - servit adesea cu salata de cartofi sau gem de mure. Veti gasi, de asemenea, Tafelspitz (carne de vita fiarta cu hrean si sos de mere), gulas si carnati Bratwurst in multe taverne locale, cum ar fi Gasthof zum Löwen si Zum Schwan. La desert, nu ratati Apfelstrudel (strudel de mere) sau Sachertorte, o prajitura bogata cu ciocolata care este un element de baza in cafenelele austriece. 

Traditii culinare in Schwechat

Traditiile culinare din Schwechat, la fel ca in mare parte din Austria, sunt adanc inradacinate in tehnicile clasice de gatit si in ingredientele regionale. Mancarurile traditionale implica adesea prajirea, fierberea, coacerea si prajirea, cu un accent puternic pe produsele de sezon si de provenienta locala, cum ar fi legumele radacinoase, carnea de porc, de vitel si lactatele. O alta caracteristica este utilizarea ierburilor proaspete, precum patrunjelul, mararul si semintele de chimen, pentru a spori aroma fara a coplesi mancarea.