Continentala

Concediu in Costa Rica Continentala
 

Costa Rica Continentala este partea principala a tarii Costa Rica, situata in America Centrala. Aici gasesti o varietate de caracteristici geografice, destinatii turistice si atractii culturale.
 
Costa Rica - maimute
Costa Rica - pod

Top 6 motive sa vizitezi Costa Rica Continentala

Biodiversitatea incredibila: Costa Rica este faimoasa pentru biodiversitatea sa bogata. Puteti explora padurile tropicale si puteti admira varietatea speciilor de plante. Tot aici veti descoperi animale unice.
Parcurile nationale si rezervatiile naturale: Costa Rica Continentala are o retea extinsa de parcuri nationale si rezervatii naturale, care protejeaza habitatul salbatic al tarii. Poti merge in drumetii sa admiri cascadele, vulcanii, padurile si plajele deosebite.
Aventurile in aer liber: Costa Rica Continentala este un paradis pentru iubitorii de aventura. Poti face rafting pe rauri tumultuoase, bungee jumping, sa te dai cu tiroliana prin padure,sa te cateri pe stanci si de excursii de observare a pasarilor.
Plajele spectaculoase: Costa Rica Continentala are o coasta impresionanta la Oceanul Pacific si la Marea Caraibelor. Poti petrece timp relaxandu-te pe plajele frumoase, inotand in apele calde si practicand sporturi acvatice cum ar fi surful, scufundarile si snorkelingul.
Cultura si traditiile locale: Costa Rica Continentala va ofera ocazia de a intra in contact cu cultura autentica a tarii. Puteti explora orase coloniale pitoresti, participa la festivaluri locale si savura deliciile bucatariei costa-ricane.
Ecoturismul responsabil: Costa Rica Continentala este un lider in materie de ecoturism si sustenabilitate. Vizitand tara, vei avea oportunitatea de a sprijini eforturile de conservare a mediului si de a contribui la protejarea ecosistemelor fragile.
 
Costa Rica - Orosi
Costa Rica - Poas Volcano
Gastronomie
Pot comunica in limba engleza?
Ce sporturi pot practica?

Harta - Continentala

Cazare la cele mai bune hoteluri - Continentala

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.