Varadero

Vacanta perfecta in Varadero

Varadero este o destinatie turistica populara situata in nordul Cubei, pe o peninsula lunga si ingusta care se extinde in Marea Caraibelor. Este cunoscuta in principal pentru plajele sale spectaculoase si apele turcoaz cristaline, facandu-l un paradis pentru iubitorii de soare si plaja.

Pic 1
Pic 2

6 motive sa vizitezi Varadero

  • Plajele superbe: Varadero este renumit pentru plajele sale spectaculoase cu nisip fin si ape turcoaz cristaline. Este un paradis pentru iubitorii de soare si plaja, oferind oportunitati excelente pentru a te relaxa, a face plaja, a inota si a practica diverse sporturi acvatice.
  • Peisaj natural diversificat: In afara plajelor sale uimitoare, regiunea Varadero are si alte atractii naturale. Poti explora rezervatii naturale, cum ar fi Parcul Natural Hicacos, unde vei gasi dune de nisip, lagune si peisaje salbatice.
  • Activitati acvatice: Varadero ofera o gama larga de activitati acvatice, cum ar fi scufundari, snorkeling, pescuit sportiv, windsurfing, kiteboarding si navigatie cu barca. Puteti explora recifele de corali, veti gasi numeroase locuri de scufundari si puteti avea o experienta memorabila in mediul marin.
  • Golf: Daca esti pasionat de golf, Varadero are terenuri de golf de calitate superioara. Poti juca golf intr-un cadru pitoresc, inconjurat de vegetatie luxurianta si privelisti impresionante asupra marii.
  • Cultura si istorie: In apropiere de Varadero, poti explora si alte atractii culturale si istorice din Cuba. De exemplu, poti vizita orasul Havana, cu arhitectura sa coloniala, strazi vibrante si atmosfera traditionala cubaneza. De asemenea, poti explora orasul Matanzas si alte situri istorice importante.
  • Gastronomie cubaneza: Varadero ofera ocazia de a savura delicioasa bucatarie cubaneza. Poti gusta preparate traditionale, cum ar fi ropa vieja (carne de vita tocata), moros y cristianos (orez cu fasole), tostones (banane prajite) si multe altele. Nu uita sa incerci celebrele cocktailuri cubaneze, precum mojito si daiquiri.
Pic 1
Pic 2
Pentru ce este renumita regiunea Varadero?
Pot comunica in limba engleza?
Metode de relaxare

Harta - Varadero


Cazare la cele mai bune hoteluri - Varadero