Havana

Concediu in Havana

Havana, capitala Cubei, este un oras vibrant si plin de viata, cu o arhitectura coloniala impresionanta, strazi pietruite si cladiri colorate. Centrul vechi al orasului, numit Habana Vieja, este declarat Patrimoniu Mondial UNESCO si pastreaza farmecul arhitectural al perioadei coloniale spaniole, cu cladiri magnifice, piete pitoresti si catedrale impresionante.
Cuba - Havana centru
Capitoliul National al Cubei

Top 6 motive sa vizitezi Havana

  • Istorie si arhitectura: Havana are o istorie bogata si un patrimoniu arhitectural impresionant. Orasul gazduieste o gama diversa de cladiri coloniale spaniole, piete istorice si forturi antice. Centrul istoric al orasului, Habana Vieja, este un labirint de strazi, cu cladiri colorate si catedrale grandioase.
  • Muzica si dans: Havana este cunoscuta ca fiind capitala muzicii si dansului din Cuba. Poti experimenta ritmurile pasionale ale muzicii cubaneze in barurile locale sau in celebrele cluburi de salsa. De asemenea, poti participa la lectii de dans pentru a invata cateva miscari de salsa sau rumba.
  • Atmosfera vibranta: Havana emana o energie contagioasa. Strazile sunt animate de localnici care se intalnesc pe trotuare, vand produse locale si se bucura de viata. Atmosfera este vibranta si plina de viata, iar explorarea orasului te va purta intr-o calatorie captivanta prin cultura si traditiile cubaneze.
  • Masini clasice: O imagine iconica a Havanei sunt masinile clasice colorate care circula pe strazile sale. Poti experimenta plimbari nostalgice cu o masina americana clasica din anii '50 si poti descoperi orasul intr-un mod unic.
  • Bucatarie cubaneza: Havana ofera o varietate de restaurante, cafenele si piete alimentare unde poti savura bucataria cubaneza autentica. De la ropa vieja si congri, pana la mojito si trabucuri cubaneze, vei putea explora aromele si gusturile unice ale acestei gastronomii.
  • Plajele apropiate: Desi Havana nu are plaje, exista cateva destinatii de plaja uimitoare la o scurta distanta de oras. Poti face o excursie la plajele din Varadero sau in alte zone din apropiere pentru a te bucura de apele turcoaz cristaline si nisipul fin.
Havana - Castillo De Los Tres Reyes Del Morro
Havana - oras
Cea mai buna perioada de calatorie
Gastronomie
Ce sporturi pot practica?