1. Dertour.ro
  2. Cuba
  3. Jardines del Rey

Jardines del Rey

Concediu in Jardines del Rey

Arhipelagul Jardines del Rey, numit si Gradinile Regelui, se afla in partea de nord a tarmurilor Cubei dezvoltat pe un sistem de recifuri de corali si este alcatuit din numeroase insule mici ce poarta denumirea de cayos.
Principalele insule ale arhipelagului sunt: Guillermo, Coco, Romano, Guajaba, Sabinal, Santa Maria, Paredón Grande si Cruz. Pe insula Cayo Coco, care este cea mai mare, se afla si un aeroport.

 
Jardines del Rey - Guardalavaca
Jardines del Rey - Varadero Beach

Top 6 motive sa vizitezi Jardines del Rey

  • Plaje spectaculoase: Jardines del Rey este o destinatie faimoasa pentru plajele sale cu nisip fin si apele cristaline de culoare turcoaz ale Oceanului Atlantic.
  • Rezervatii naturale si biodiversitate: Jardines del Rey este inconjurata de rezervatii naturale si are o biodiversitate bogata. Poti explora si vizita ecosistemele marine, parcurile nationale sau observa pasari exotice in habitatul lor natural.
  • Activitati acvatice: Datorita apei calde si limpezi, poti practica o varietate de activitati acvatice, precum snorkeling, scufundari, pescuit sportiv si navigatie cu barca. Fondul marin abunda in corali vii si diverse specii marine, oferind o experienta memorabila pentru iubitorii de aventura subacvatica.
  • Descopera pasarile uimitoare din Jardines del Rey: Este un loc de resedinta pentru multe specii de pasari migratoare, printre acestea se numara si pasarea flamingo roz. Poti merge in excursii pentru a observa aceste aniamle magnifice si pentru a intelege mai bine ecosistemul local.
  • Excursii in Cayo Coco si Cayo Guillermo: Jardines del Rey este conectat prin poduri cu insulele Cayo Coco si Cayo Guillermo. Aceste insule ofera peisaje minunate, plaje izolate si facilitati turistice moderne. Poti explora aceste destinatii si sa te bucuri de activitati recreative precum golf, tenis sau plimbari cu bicicleta.
  • Atmosfera relaxanta: Jardines del Rey este o destinatie de vacanta unde gasesti liniste si pace. Te poti relaxa si deconecta de la agitatia de zi cu zi. Privelistile spectaculoase si atmosfera tropicala te vor ajuta cu siguranta.
Jardines del Rey - Varadero Beach 2
Jardines del Rey
Pot comunica in limba engleza?
Viata de noapte/Petreceri
Gastronomie

Harta - Jardines del Rey

Cazare la cele mai bune hoteluri - Jardines del Rey

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.